Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, July 27, 2010

.aku pembenci mat rempit.

aku tengah marah neyh .
nampak tak aku dah bertukar jadi hakhogen pink ?
grr x(

neyh sume gara-gara mat rempit jalanan yg sebok nak follow aku tadi !
hell betul .
setakat pakai EX5 kapcai buruk ko tuh , nak kejar aku tak payah lahh!
aku tak pandang langsung .
ko ingat visor ko yang pelangi tuh mahal sangat la ??
haaaaaaaa??????

mat rempit bangang neyh mmg tak boleh kan tengok pompuan bawak motor dengan senang atas jalan raya .
KAU HENGAT JALAN TUH BAPAK KAU PUNYA?
apsal ha ?
aku tension betul kalo aku bawak motor, ade jantan-jantan keparat serabai selekeh follow aku .
pastu sanggup plak ikut sampai aku benti kat mane.
paker ar weyhh !

tadi lagi la.
jantan neyh ikut aku dari uia sampai ke greenwood .
bukan semeter kot.
aku benti , dy pun benti gak .
pastu pandang-pandang .
apahal ?

kau dah sangap kan nak makan penerajang aku ?
ko ingat aku takut ke ko lelaki ?




aku marah neyh !

20 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

hekhekhek
ganas ko
tp bahaya lah.
huhuhuh.

kaizen shinobi said...

wahahahahahha

ramai peminat der... ngehahaha

bukan kat dunia blog jeh~ dunia rempit pun kau top der... ngeh3

I n n z said...

@Ery Farieha


kan ?
aku risau gak .
bongok punye org.

I n n z said...

@kaizen shinobi

byk ah ko nye top .
hahah!

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

uish..
bahaya tuh..
hati2 ae..

Anonymous said...

ko benci mat rempit.. mcm r dye suka sgt kat ko

Aliesya♥Amani said...

ko bwk alin kan td???
hahaha....nie yg bt aku takut nk bwk motor kt luar nih!!

minyak motor aku x isi2 lg.

J. Love said...

rage rage rageeeeeeeeeeeeee.

rempit memang perangai macam cibs.

mie said...

fuyoo.....
garangnya....

kembatolo™ said...

agak2 r wei nk kutuk pun..
td tu aku..adoi~
hahahaha

liyana aziz said...

uish, bahaya ni... kalau jadi pape, jerit sekuat hati okay?? =)

PutraRocker said...

aku pkai kriss pon leh kejor kau weh
HAHAHAHAHA =P

I n n z said...

@˙·•♥ QaSeH ♥•·˙

sangat bahaya.
mongok dy tuh .
geram btl x(

I n n z said...

@Anonymous

ade aku kesah dy suke kat aku ke tak ha ?

I n n z said...

@Aliesya♥Amani

ko tak yah la.
kang jadi pape, ssh plak.
haha ~

I n n z said...

@J. Love

aah.
setuju !!
xP

I n n z said...

@mie

hehe xP

I n n z said...

@kembatolo™

tak de ghupe ko lgsg .
haha ~

I n n z said...

@liyana aziz

baek ;)

I n n z said...

@PutraRocker

cehh ~
tu pun semput nk kejor.
haha !