Meet This Blog In Facebook !

Friday, July 16, 2010

.mari belajar arab, kawan-kawan.

traffic menjunam turun .
turun dan turun .
bukan tak post entry .
hari2 kot aku post cume dah tak banyak .
pastu dah tak blogwalk .
tapi ahh lantak laah .
banyak lagi mende aku nak pikir .

baru first week , assignment dah start .
gile sungguh .
so far ,paling banyak Business Ethics .
nak cari company .
kene interview hawkers .
buat analysis case .
huarghhhh ~
bakpo banyak sangat neyyhhhh . grr x(

pastu sem neyh sume assignment adalah group assignment .
ahh sudahh .
aku dah la tade kawan .
dengan sape aku nak group neyh ?
huwaaa T__T
TAPI ! tak pe ~
ramai lagi student gojes lagi bijaksana dalam kelas tuh .
muahahaha !

oke enuff talking crap bout assignment, classes etc .
cewaahhhh .
me speaking LONDON you.
kahkahkah !

aku baru qada' tengOk dunia baru reunion .
dah bape episod dah tertinggal .
sobz sobz .
sbb wifi uia tuhh slow uoll .
setakat bukak fb , post entry boleh lahh .
tu pun sehsak nak bukak . =.='

sem neyh aku amek 5 subject .
sume berat-berat .
tade yg lite2 lagi .



  • FIQH FOR ECONOMIST 1
  • FOUNDATION IN ISLAMIC ECONOMICS
  • BUSINESS ETHICS
  • PRINCIPLES OF MACROECONOMICS
  • MARKETING PRINCIPLES




hambekkk .
2 subjek islamic .
mampos aku nak hafal ARABIC terms .
oiii dah 2 tahun aku tinggal arab kowt .
eh takpe .
kan izuddin ade .
dy kan terer arab .
KAHKAHKAHKAH !



motif ? saje nak letak .
si gebushh !

5 bantah cakap cikgu:

Aliesya♥Amani said...

perghhh...gmbr lu berseri2 la dear....
boleh la pasni nie masuk iklan inner shine ker...kekekeke

kaizen shinobi said...

mak ai~

memang agak berat gak r subject ko..

xpe2... sesame kite amek subject berat2 haha

aq ade 1 subject level 3 dan 1 lagi subject specialized! hahaha

yang len sume level 2 dah xleh menmain dah.... x besh tol!!!







p/s: oi! ko edit ke pic tuh? haha

I n n z said...

@Aliesya♥Amani


edit3.
ghaha !

I n n z said...

@kaizen shinobi

aku belum lagi kot subject specialized.yg lvl 3 pun ade 1.
adehh xP


mmg tak r nk letak gamba yg huduh2.
mesty la edit3.
muahaha !

kembatolo™ said...

sebelom ko tanye aku,baek aku cakap aku tak reti..
hahaha..kalo aku tak jawab pasni, ko paham2 jela eh?hoho