Meet This Blog In Facebook !

Sunday, July 18, 2010

.ade tak yg terasa hati dengan aku ?.

dengan bilangan follower yang semakin meningkat , secara ikhlas nya aku tak terlayan .
500 ++ kott.
mmg tak sempat nk berkenalan ke ape ke.
pastu yg komen-komen lagi .
aku tak balas pun balik komen korunk kan .
maksud nya aku tak komen balik blog korunk .

aku bukan tade masa weyhh .
cume aku MALAS.
hehe xP
ok, sile lempang aku skang .

cube bagi aku idea cene nk buat aku kenal rapat dengan 500++ followers blog pink neyh .
adehh ~
aku bukan sombong weyhh .
tapi tu la aku MALAS jehh .
aku bukan lah pengumpul  follower tegar .
aku tak kesah pun .
lagi sikit lagi bagus .
yang sikit tuh la yang buat aku kenal rapat .

pastu kan yang selalu komen entry aku .
err maksudnya hari-hari ke .
aku kenal la.
ke yg aku pernah jumpe ke.

ade tak yg terasa dengan aku ?
"ek eleh minah malas neyh kerek plak. aku dah folo blog ko , dtg r balik blog aku."
"asal minah pemalas neyh tanak komen entry aku eh ? sedih ahh"
kalo ade la yg terasa, aku mintak mahap la sesangat yep .
bukan niat nak buat macam tuh tapi sehsak la plak aku nak jejak 500++ neyh kan .

aku sarankan kau buat sesuatu tok buat aku kenal kau .
oke ?

19 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

hahaha
aku yang 800++ ni?
kaizen yg 1000++ tu?
ngeh3~

Cylia Chel said...

xpe2...kalau ade yg mengate awk sombong sbb xview or komen entry diorang balik..biarkan je..

Sendra said...

keh3..baru 500 tu masih boleh je nak layan..nak tak nak je..macam aku dah terus tinggal dah..sob3..aku minta maaf semua.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

kau kenal aku lg x?hahaha

RedBoy said...

tu la kan.. x kan lah nak jejak balik satu2 follower kita kan.. so, sapa yg komen ko g lah terjah.. kan senang.. just my opinion.. haha.. stuju dgn ery farieha kata.. ko baru 500++ depa dh 800++ dan 1000++ ..huhu jenuh laa..

maisyah said...

alah..faham sgt2la Innz kan belajar lagi...pas blajar kena catch up suma balik..hehehe..;P

amirah said...

bilangan komen lebih bermakna dr bilangan folower. mmg sshlakan lau nk jengok semua blog tapi cuba fikir, kalau mereka boleh bc entry kita knp kita xleh bc entry mereka.jgn malas bila dh ada yg menghargai kita =)

oranglidi said...

gile aa.. 541 tu.

liyana aziz said...

innz, harus kenal yana tau!! x kenal siap, nak lempang laju2... hahahahahhaha

I n n z said...

@Ery Farieha

thee ^___^
tah3 xP

I n n z said...

@Cylia Chel

hehe xP
ala , mcm tak syok la kan org ckp kite sombong ;)

I n n z said...

@Sendra

tu la.
aku bukan tak nak, cume malas. haha !~

I n n z said...

@Mohd Fakhrurazi Jamaludin

kau lah yg paling aku kenal kott. haha !

I n n z said...

@RedBoy

haha. okehhh3.
idea bernas ;)

I n n z said...

@maisyah

wahhh akak la yg paling memahami. ilebiu laahh ~ ;p

I n n z said...

@amirah

thee ;)
baek3 xP
tak mls dah xP

I n n z said...

@oranglidi

eleh, ko tah2 dah sejuta. heheh xP

I n n z said...

@liyana aziz

okehh3.
knl3 :)

kembatolo™ said...

aku kne wat jugak ke?haha