Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, July 7, 2010

.menjadi blogger popular .

  • kau tak perlu susah-susah nak type entry panjang-panjang sampai seribu huruf macam aku .
kau hanya perlu type ceni ;

aku saket perut skunk . jadi tak boleh updated blog . maaf .

dengan hanya 10 patah perkataan , ko akan dapat komen sebanyak 100 .



  • kau tak perlu post entry sehari 8 kali macam aku .

kau tetap akan dapat traffic yang sama macam selalu .
kalo kau update , u'll get double or maybe triple .


  • kau tak payah penat-penat nak fikir tajuk ape yang kau nak gune untuk attract orang datang blog kau .

even kau taip ;
 "noktah"
seribu orang datang serbu !


  • kau tak payah nak sebok-sebok gugel tips cane nak naikkan traffic , cane nak dapatkan buffered earnings , maen SEO , bla bla bla  . . .



  • kalo agak-agak dah lame ko tak update , orang dah kekecoh kat komen box kau ,kat wall fb kau .


"weyhh , cepat la update !"











best kan jadi blogger popular .

17 bantah cakap cikgu:

naz said...

haha aura aura haha

miss dilla said...

nama pon famous.
nk tutorial untuk reply comment plak.
apsal ko ade perkataan reply kat tepi tu.
heee. aku buta coding sket.
ajar eyh.

kaizen shinobi said...

jgn risau.... xde orang cari aq...

hahahhaa

maksudnya aq tak popular pown... wahahahahah

ZACK ENTRY said...

lepas tu ada anon tulis kat komen..
"aku dah bongkar keburukan blog ko"..
best ke popular?? =)

cik panadol said...

wahaha...innz mmg fofular....!!
NOKTAH.

@yuE said...

weh cepat la update entry seterusnya...









ok aku dh suruh...kira femes la tu kn..

I n n z said...

@naz

haha. btl3 ;)

I n n z said...

@kaizen shinobi

cet tak popular !
follower dekat seribu .
haha !

I n n z said...

@miss dilla

hOhO.
senang hidup bile dah pemes xP

I n n z said...

@cik panadol

hahaha !
i wish to .
lalala ~

xazryx said...

haha .gud2 .

I n n z said...

@ZACK ENTRY

ala, setakat anon, nk takut pe .
dy bukan knl kite pun xD

I n n z said...

@@yuE


cehhhh. haha ! xD

Hizami Rahim said...

haha.
adeh.
nasib aku x popular.
uwaaa~
(T-T)

I n n z said...

@Hizami Rahim

ye la tuh tak popular ;)

kembatolo™ said...

best3..tapi tak mungkin sampai tahap cenggitu..haha

I n n z said...

@kembatolo™

nape pulak tak mungkin ?