Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, July 7, 2010

. aku kau , kasar ke eh ?.

  • aku , kau 
  • saya , awak 
  • niza , aiman 
  • I ,You 
  • kita , awak 


aku memang agak kasar orang nye .
susah nak tengOk aku lemah lembut .
aku memang tade ciri-ciri perempuan melayu terakhir .

kalo dulu , dengan orang yang tak kenal , memang aku cakap saya awak .
tapi sekarang , mintak mahap la bro , aku lebih selesa ber 'aku kau' .
lebih friendly dan rasa tak de batasan .

cume kalau orang tuh lebih tua dari aku jeh , aku polite .
tapi kalo setakat tua setahun dua , pastu kau pun ber aku aku dengan aku , memang tak la aku nak cakap saya awak en . HAHAH !

kalo kau tua dari aku , pastu kau bahasakan diri kau akak / abang ke kau cakap saya /awak dengan aku ke .
aku akan follow ur flow .
maksud nye , aku akan polite la ngan ko .
lalalalaaa ~

sumpah aku tak reti nak bersaya awak apatah lagi ber I You dengan orang .
its so not me oke .

izuddin , cube ko bayangkan aku bersaya awak dengan kau . ape kau rase ? ade rase gelimat2 tak ? wahahaha !

pastu kalo ber aku kau neyh , aku rase bebas nak melawak tanpa had ke , nak berkasar tanpa batasan ke , nak bergurau overlimit ke .
kan best gitu ?

aku kan budak lompat .
batch aku sume nyer '89 .
tak de sorang pun yang aku panggil akak /abang .
ade jeh yg geged nak aku panggil dorunk akak /abang .
bile aku panggil , tahu plak geli .
HAHAHA !

jadi , kalo ade yang tak boleh terima cara aku ber aku kau / bergurau , let me noe k .
mane la taw kan kot ado yang tak sonang .
lalalaa ~

hah !
lagi satu , plz plz plz dun you ever take my entry seriously .
aku taip entry tuh suke3 jeh .
tiada yang serius oke .
sebab bile ade yang komen , pastu komen macam bende yg aku cite tuh seyes sgt , aku rase x best la .
blog aku neyh stok-stok ko nak lelepak jeh .
kau bace jehh .
ta yah nak pk pape .
bace sambil makan nasi ayam pun bolehh .
oke ?

jom gelak cikit .


wakahkahkahkahkaha !
lawak sial .
ini pun ade yg cari .
hahaha !
gelak geguling .

14 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

bce sambil makan nasi ayam? wades.. tercekik der...

aq relek jeh aku kau ngan sesape pon...

kat sini dah bese... haha

I n n z said...

@kaizen shinobi

nape nk tercekik plak ?
bukan ade lawak pun.
hahah !

kembatolo™ said...

bukan geli je, muntah, cirit, terkucil sumer skali weh..hahaha

Farid MOFASAD said...

pppprrrrruuuuttttttttttt



>>______<<

DuniakuAbstrak said...

wahai adik, kenapa adik berkasar dengan abang? tak baik ckp kasar2 dgn abg yg lagi tua dari adik ni..sopan2 ok? sila jalan kepit..

hahahaha

weh tima kasih bantu aku muntah..da lama aku tak muntah..hahaha

Hizami Rahim said...

haha.
gila la siapa yg search keywords tu.
:)

QieFLy si Dolce said...

jom lawan kentut ada brani ??? hehhee

hurm klu orang tu 1st kenal of course i akan polite saya awak...but then kalu dah kenal lama takde nye nak cover2...

psssttt BTW i like header baru ko cantikkk
Entry terkini : Ingat lagi pada bola telur ni

Ery Farieha said...

ehh
xkan dgn bf aku,kau?
wakakak =P

I n n z said...

@kembatolo™

over nampak .
haha .
pukul kang .

I n n z said...

@Farid MOFASAD

kentut lagi xP

I n n z said...

@DuniakuAbstrak

same3 .
haha.
aku mmg suke bantu org .
wahahah !

I n n z said...

@Hizami Rahim

tu ah .
sy pun tak taw ape motif dy xP

I n n z said...

@QieFLy si Dolce

header tuh adik yg buatkan ;p

I n n z said...

ery :
tak boleh eh ?
haha !