Meet This Blog In Facebook !

Friday, January 21, 2011

.buat aku tersenyum #2.

tadi aku pergi kat satu blog ni .
aku tengok URL blog aku ade dekat blog list dia .
kau tahu ape ?
hee ~

dia dah buat aku tersenyum lebar lebar .



rasa gembira jehh ni ;)





dia letak URL blog aku sekali dengan blogger blogger pemes doshh !
duhh ~ segan aku .
okayy tipu bangga aku .
HAHA !




tapi , aku mintak maaf sangat sangat .
aku tak boleh nak letak blog list korang korang dekat side bar .
sebab aku kadang kadang online pakai handphone .
kene kurang kan berat blog  .
jadi terpaksa lah aku korban kan blog list .
huu~ sorry .
bukan tak hargai tapi keadaan mendesak ;D



tapi , aku dah letak blog list korang dalam satu blog .
memang terbaik punya berat ah blog tuh .
aku bukak guna lappy pun L jehh doshh ~
HAHA !

ini blog nya -> blog list 








btw , thx untuk semua yang link kan blog aku .
acit , kau pun buat kann ?
under seleb lagi .
hehe xD
thx weyhhh ;D
kalau aku cakap, aku syg kau lebih , naqib marah tak ?
HAHAHA !

10 bantah cakap cikgu:

..hizamirahim.. said...

wah. siapa tu?
nak tahu gak.
adeh.
XD

abdul rasyid..... said...

hahah...kompem ar die marah...die awek aku kot..!! LOL!!

MOFASAD said...

hai blogger femes!

nurul atiqah said...

kiter pun letak kamu kt bloglist kite...
sbb blog kamu beshhh!!!
:)
Ari2 msty intai blog nih dlm senyap...

kembatolo™ said...

hahaha.. ko angau kan?

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

ramai . dah tak ingat ;p

Misshy Innz said...

@abdul rasyid.....

haha yeke ?
ala, naqib, dgn aku pun tamak . haha ;p

Misshy Innz said...

@MOFASAD

farid ni . haha xD

Misshy Innz said...

@nurul atiqah

hehe ;)
tq ika ;D

Misshy Innz said...

@kembatolo™

anagu mende pulokks . haha xD