Meet This Blog In Facebook !

Friday, January 7, 2011

.arghhh tak bolehh tahannn.

gua rasa gua ada masalah lahh .
masalah yang tak boleh elak .
kalau elak , gua akan dapat sakit yang serius .
sumpah . ini serius .
nampak tak muka gua yang serius ni ?

tak nampak ?
jap gua tunjuk .










err ntah .
gua tak reti buat muka serius .
lu bayang lah sendiri .
kalau boleh , serius yang comel .
baru lahh asyukk .
HAHA !




tadi gua keluar pergi jalan jalan .
okay gua tipu .
gua pergi melepak minum minum kat pandan jaya .
member gua bawak .
itu pun sebab gua text dia , kata gua bosan .
memang lah bosan sebab besok gua tade kelas .
eh jap , lu sekolah ke esok ?
alaaaa , tak remaja lah der .
HAHA !


gua order milo ais .
lu tahu , malam ni sejuk, hujan sikit sikit .
tapi gua dengan selamba zirafah , order milo ais .
lepas tuh , lu tahu apa jadi ?










gua : u , toilet kat mana ?
member : kat kedai mamak hujung sana , sini memang tade toilet .

















gua memang tak boleh pekena ais lah malam malam .
haduuu ~ gila tak heaven hidup .


sakit serius ?
tadi gua ade cakap sakit serius kan ?

cikgu ajar , kalau tahan kencing , lu akan kena apa ?
yee pandai ~
batu karang .
serius lah tu kan .
lu tak takut ke ?












okay .
gua rasa nak pergi toilet lagi .
dah 3 kali ni .
damn !

6 bantah cakap cikgu:

Kaizen Shinobi.com said...

damn~ hahahhahaha

nak cari toilet time memerlukan adalah masa paling dem sekali~ hahahha

..hizamirahim.. said...

haha.
tahan berapa lama tadi?
XD

abdul rasyid..... said...

nikmatnye kencing.~~~ haha

http://acitspace.blogspot.com/2011/01/tak-sanggup-gua-nak-kawen-4duh.html

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

betul .
dem dem .
haha xD

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

10 minit kot ;p

Misshy Innz said...

@abdul rasyid.....

cehh ~ haha xD