Meet This Blog In Facebook !

Sunday, January 16, 2011

.habit suka snap pic sendiri.

hujan boleh tahan lebat kat uia .
sejuk semedang 2 3 minggu ni .
best !
memang rasa macam kat oversea .
hehe ;D

malam tadi ke petang semalam tah .
aku tuka profile picture kat facebook .
ngaaa ~
aku baru perasan yang most of my profile pictures , aku pakai baju kurung .
uia betul .
nampak nau aku nak pergi kelas .
dah lah gambar semua stok tangkap sendiri .
wuu ~~

lepas ni nak buang habit tangkap gambar sendiri .
rasa macam annoying pulakk .
dah besar kot .
nak paksa orang lain pulak tangkap gambar .
HAHA !

hari ini dok bilik jehh .
tak mo keluar .
malam kang baru cari McD .
HAHA !


yaa ~
ini untuk kau teka .
siapa jejaka ini .

tade hadiah .
kalau ade pun , kepuasan kalau kau betul .
HAHA !