Meet This Blog In Facebook !

Monday, January 24, 2011

.bangga orang panggil kau blogger ?.

mula mula okayyy lahh .
bangga la jugak .
tipu lah kata kau tak bangga bila orang sedar yang kau wujud dalam dunia blog .

lama lama aku rasa rimas .
asal jumpa orang , mesti ada yang akan cakap pasal blog dengan aku .
duhh ~ rasa macam aku dah tak de life selain blog .
aku tahu lah aku memang suka blogging tapi please , i need other life too ;(

kalau lepak lepak dengan blogger , cakap pasal blog , aku tak kisah .
sebab dah itu memang kita .
tapi bila dengan orang yang bukan blogger pun nak cakap pasal blog dengan aku , aku macam alahaii tolong lahh cakap pasal restoran mana sedap ke , kau salu lepak mana ke .

dah rasa macam hidup ni hanya untuk blog semata mata .
lagi satu , aku baru perasan , dah lama orang tak panggil aku farah .
sampai kan sendiri lupa nama aku farah .
salah siapa ni ? ;p
fuhh ~ teruk ni .
kalau tulis nama kat notes pun , aku tulis Misshy Innz kot .
aaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!
tolong tolong !




menyesal ?
sikit lahh .
*sigh*

14 bantah cakap cikgu:

velasrizal said...

yg penting org sedar kita ada blog..

Jadual Perlumbaan Le Tour de Langkawi 2011 (LTDL 2011) Edisi 16 (21 Januari - 1 Februari 2011)

ishiko said...

yeeeayy... balik rumah.. tak saba jugak~


http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/119-mari-manjakan-diri-dengan-mary-kay.html

Arief Arf said...

kadang2 rasa macam nak orang tahu pasal blog tapi tak tahu sebenarnya kita yang tulis.
hahahaha

Kaizen Shinobi.com said...

wahahhaha

jangan ko tulis misshy innz kat exam paper dah... pening pale madam ko kang nak check... hahaha

adrina sidek said...

dah lama orang tak panggil farah eyh??


okay, majuk la cani!!

asybedazzle said...

sy bangga jd blogger. :)

..hizamirahim.. said...

haha.
nasib orang panggil zami lagi.
=.=

Misshy Innz said...

@velasrizal

lama lama tak syok lahh ;(

Misshy Innz said...

@ishiko

jommm ;D

Misshy Innz said...

@Arief Arf

itu best . haha xD

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

tu lah pasal .
haha xD

Misshy Innz said...

@adrina sidek

alamak ;D
*tepuk tepuk dahi*

Misshy Innz said...

@asybedazzle

=)

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

sebab zami guna nama sebenar ;D