Meet This Blog In Facebook !

Monday, January 10, 2011

.berjumpa pelancong di TS dan cool blogs' photoshoot.

hello ~ happy monday ~
happy sebab ?
innz tak pergi kelas pagi .
sebab mengantuk sangat .
macam haram ~
nak kene ketuk ni =.='

ini cerita sabtu lepas .
fariq dah update , aku jeh yang L .
almaklumlahh ~ aku kan buat buat busy .
tak sempat nak ngadap lappy bagai ;p




*hyee ~ i'm passion fruit blog yang masam*


*hyee , i'm coffee cappucino blog yang errr tah ape rasa tah sebab fariq punye ;p*

kami berdua jehh .
kan dating , mana boleh ramai ramai dowhh .
kalau ramai ramai , nanti jadi gathering .
takk syiokkk ~

kitorang tade plan nak tengok movie apa sebenarnya .
on the spot punye decision .
kitorang tengok , THE TOURIST .
sumpahh best walaupun masa tengok aku bengang gile sebab cite a bit putar alam .
tapi bestt dowhh .
kau KENA tengok .

ouhh johnny deep yang kelakar .
hehe xD

movie start pukul 420 petang .
paling awal lahh tu .
kitorang beli tikiet pukul 3 petang .
ada lebih kurang 1 jam 20 minit tuk dipersiakan .
haih ~
aku paling menyampah tunggu wayang .
tade ke wayang yang ikut time aku .
*nak penyepak eh innz ?*

sementara tunggu movie on air , kitorang berpeleseran jelajah TS .
tu yang pergi borders and jumpa benda ni .
HAHA !
dah dah dah  , jangan jeles.
aku memang anak emas majalah remaja sekarang .
wakakakaak xD


setakat fb yang masuk , gua tak heran der .
tapi terkejut tuh adalahh ;D


movie abeh pukul 6++ petang .
terus balik .
kitorang berpisah (berpisahh ???) kat stesen pineapple hill .
okay , tu jeh cite ;p








suck gila aku bawak kereta manual .
lebih 10 kali enjin mati .
warghhh ~~ need more practice .
huh .
macam mana boleh lulus JPJ ni ?
grr ~

2 bantah cakap cikgu:

Alynn Notnot said...

aku dating kat spot sama kau tgkp gambar tu. ngutuk2 org psl isap rokok. terbaek ahhh.

Misshy Innz said...

@Alynn Notnot


kitorang tak ngutuk ah .
haha xD