Meet This Blog In Facebook !

Friday, December 31, 2010

.mata kuyu bukan stim.

huh . po banyak na kau post ni innz ?
tak ponek ko menaip ?
jawapan nya : TAK !
thee ^___^

aku rasa sunyi gile .
siot ahh .
tak pernah aku rasa macam ni . T___T
eh pernah .
ini kali kedua . xP

bukan tade orang sekeliling aku tapi itu lah jiwa aku kosong .
sejak break dengan cumi ciki , aku rasa hidup aku melayang layang weyhh .
sepanjang minggu lepas, aku blurr jehh =.='
dah ape kali aku kene tegur dengan lecturer sebab tak fokus dalam kelas .
kadang kadang jalan pun rasa tak pijak tanah .
tak de perasaan punya pasal .
naseb baek aku bawak motor berhemah lagi .
kalau tak, dah lama tergolek atas jalan =.='
lepas tuh nanti aku masuk paper "Seorang pelajar IIUM jatuh tergolek dog ketika menunggang motorsikal dengan berpakaian baju kurung"
panjang pulak tajuk berita .
HAHA !

rasa kenyang memanjang tuh , tak yah cakap lahh .
memang tade selera langsung .
walaupun mak cik kafe tu hidang ayam masak merah pun , perut kata dah kenyang .
pehh ~ penangan frust  , boleh buat aku kurus .
yeay !

tapi tapi tapi .
seyes ahh .
aku rasa tak best .
kalau dulu , ade jeh orang untuk aku nak mengadu .
ade jeh orang untuk aku bercerita .
*aku kan banyak cakap*
tapi sekarang , huuuu T____T

kalau dulu tuh , kredit RM10 , tahan 2 hari jehh .
sekarang RM 10 , tahan 2 minggu !
2 minggu der .
ini gile .
sampai aku terpaksa , buat super saver , pastu call call orang .
sebab tak nak rasa sedih tengok kredit tak luak .
mereng kan aku .
tah pape tah .

























harap keadaan ini segera berlalu .
tak suke .
serius .

5 bantah cakap cikgu:

Fariq said...

okay la tu rm10 bley thn 2 minggu,,
kalau saya 20 sen bley tahan 2 bulan tau,, haha,, expired 2013, topup malas,, call pon tidak, mesej jarang, itu la petuanya utk jimat,, haha,, eh lagi satu,, tunggu org call je,, heheh

2 in 1 : Mona Menahan Sedap || Berani Mati

ceLy. said...

laaaa. chill2.

TiKa LEh said...

heheh..jimat tu namenya..

kembatolo™ said...

try call aku..
kompem habes kredit ko dalam masa 2 minit. haha

zuana's dear diary said...

salam tahun baru yerk