Meet This Blog In Facebook !

Monday, December 13, 2010

.new day begins.

"buat buat lahh tak nampak aku . paling lah badan tuh membelakangkan aku . aku tak kecik hati pun . aku taw, kau risau aku tanya kau tengah tunggu kelas ape kann ?"

huh . pepagi dah buat aku emo .

selamat hari isnin .
isnin minggu ni amat bermakna kerana semester baru telah bermula .
tiada lagi bangun pukul 1230 tengah hari .
HAHA !

aku malas nak fikir hal orang .
MMOB okayy ?
"Mind My Own Business"

seperti yang aku katakan semalam , kelas pukul 1000 pagi tuh , aku tak nak pergi .
and yes ! aku tak pergi .
lalalalaaa ~
aku bangun pukul 1030 , aku nak pergi buat manual untuk kelas Fiqh 2 .
15 minit aku tunggu , lecturer tak sampai sampai .
aku give up .
plus , aku tengok kelas tuh macam dah ramai and ada ramai lagi yang nak buat manual add kelas tuh .
aku rasa tade harapan =.='

balik bilik , aku ingat nak add LAW pulak .
section FULL !
huh .

sekarang dengan berbekalkan 12.5 crdeit hours , aku mulakan semester baru ni.
hampeh cikit .
paling minimum tuhh .
gile aku nak cover sem depann .
ouh NO !

























tak kira .
madam kene bagi jugak !

12 bantah cakap cikgu:

Mra Mastura said...

huuu..
susah ah t nex sem kne cover bnyak
hope dapat :)

selamat mnempuh sem baru!

Jeely jelly said...

jgn cover byk2.. biar lmbt asal berjaye ! haha...

Fariq said...

awak cakap je awak final sem,
konpem die terpkse bagi,, ngeh3x..


Mari Undi No.252 Di Blog Baru Pilihan

kembatolo™ said...

tak dgar aku pesan? hish!!

Puteri Iqa Izyan said...

huarg..da stat sem baru :)
slmt blaja. hee

CiK AiDa said...

gudluck :-)

eh..12.5 crdit hour?wowowo...
masak nk cover sem dpn..
akk sini balik skit pun 15crdit hour..

Misshy Innz said...

@Mra Mastura

dah dpt kelas dahh ;D

Misshy Innz said...

@Jeely jelly

aaaa betul3 ;D

Misshy Innz said...

@Fariq

tape3 .
dah dpt dahh ;D

Misshy Innz said...

@kembatolo™

opszz ;p

Misshy Innz said...

@Puteri Iqa Izyan

macehh3 ;D

Misshy Innz said...

@CiK AiDa

dah jadi 15 dahh ;D