Meet This Blog In Facebook !

Saturday, December 18, 2010

.bolehh ?.


klik untuk lebih jelas .
soklan tuh , aku tanya kat fatin .
aku tanya baik baik kann ?
tapi kawan dia yang mulut macam longkang ni tolong jawabkan .
kau tengok dia jawab apa ?

siap mention nama innz .
hitam .
tak laku .

kau nak aku bersabar lagi ?
biadap kann perempuan macam ni ?
BUKTI !



sial !
menggigil aku tahan marah .
bolehh aku doakan , tuhan balas perbuatan kau ni ?

18 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

sabar jek.

Si Gadis Semasa said...

isk isk . sabr je lah ea .

TWO wrongs does not make A right .

Eazy Izzuddin said...

sabar je lah
isk3
x patut

Miss Izah Mohamed said...

jgn lyn org mctuh

miyoshu212 said...

nak masuk magazine yang mcm kt tepi 2 boleh..??ehhehe

si kure kure :) said...

tapi kat question tu sendiri ade mention name. takpe takpe. sabar je.

Misshy Innz said...

@si kure kure :)

itu kan soklan untuk fatin , sy bahasakan diri as innz kat fatin . ;)

Misshy Innz said...

@kembatolo™

trying ;')

Misshy Innz said...

@Si Gadis Semasa

tq2 ;D

Misshy Innz said...

@Eazy Izzuddin

tq eazy ;)

Misshy Innz said...

@Miss Izah Mohamed

dah lame dah ignored dia.

Misshy Innz said...

@miyoshu212

hehe .
itu kene tanya editor majalah ;D

nuyuEna said...

sabar innz..lg marah , lagi setan suke mengasut..kan..
doa orang teraniaya mudah dimakbulkan.igt!

elleyayah . said...

oke.thnx awk~
tp ape emelnya ek.
sori2 elly byk tnye. huhu

elleyayah . said...

hek2.mekaceh2.nnt ely cari tau.:D

Misshy Innz said...

@nuyuEna

macehh ena ;)

hiro said...

ini dari formspring.

Misshy Innz said...

@hiro

iye ;D