Meet This Blog In Facebook !

Sunday, December 26, 2010

.T E R U J A.

yuuuu , nampak tak ai caps lock kan title ai tuh ?
tanda nya ai sangat sangat super duper teruja okayy .
HAHA !

aww aww rasa nak pengsan ni .
cepat cepat sambut ai .
okay tape . ai berat , tak yah sambut .
kang ade yang patah pinggang =.='


yu rasa sebab apa ?
hurmm . ouh ai tak dapat pun jumpe hizami hensem eh hizami rahim . (kenapa mesti zami ? huii ~ den teringin na nak jumpo dio tapi jodoh kitorang macam berat gile ouhh nak jumpe . HAHA !)
jadi jawapan yu salah .
teka lagi , teka lagi .
lalalalaaa ~

okayy dahh .
jawapan yu semua salah ;)

setelah 2 tahun tak ber contact .
tah dari langit ke berapa tah keberanian ai datang nak call dia .
okay ai nama kan dia ... hurm .. Mr. XOXO .
hehe xD

selama ni ai simpan jeh nombor phone dia dalam phone book .
tergerak nak mesej tapi takut .
ada hati nak call tapi takut .
tapi tadi , ai berjaya call .

2 panggilan pertama , kakak maxis jawab .
"the person that you call is not available"
2 kali yu .
okayy ai dah give up .
moody dahh =.='

tak lama pastu ai dapat mesej .
masa ai nak exit dari mesej tuh , ai nampak missed call kat skrin .
ouhh ai silent phone jadi tade ringing .
wah wah wah !
jatuh kejap jantung ai ke lantai midvalley tuh .
naseb baik tade sape yang sepak .
kalau tak , jenuh nak kejar kutip balik jantung yang disepak tuh .

1 Missed Call
Mr. XOXO

lepas tuh , ai berani untuk kali ke dua .
ai call him back .
malang nya kakak maxis sambut lagi .
ai hang up phone .
5 saat pastu , ai call back .
aw aw aw .
ai DENGAR SUARA MR.XOXO (kene large sebab esaited) di hujung talian .
wuuu ~ ai rasa time tuh jantung ai dah naik ke langit .
rasa terbang terbang .
ai rindu suara Mr.XOXO .
rindu sangat sangat .
2 tahun ai tak dengar suara dia .
ai tak pernah lupa kat dia .

adalah dalam 4 minit kitorang on phone .
walaupun cakap benda biasa biasa jeh tapi ai rasa HAPPY .



















p/s : zami , innz dah okay lepas on phone dengan Mr.XOXO . lupa segala apa yang jadi rini ;)