Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, December 8, 2010

.fuhh ~ akhirnya.

Bachelor of Business Administration 

akhirnya , kini pasti .......
ternyanyi plak .
hehe xD


pagi tadi aku check , programme aku masih Bachelor of Economics and Management Sciences .
ini bermakna aku belum masuk department , aku masih under kuliyyah .
petang aku tengok balik , dah tuka ke BBA .
yippi ~


3 sem bhaii aku tunggu nak dapat masuk department .
gara gara kene repeat paper last sem .
orang lain , 2 sem dah dapat dahh .
tape tape , slow slow kayuhh ;D

[updated !]


meh fahami entry dengan chart .

ini untuk budak lepasan matrikulasi UIAM .
masuk main camp : uia gombak / kuantan , anda akan dimasukkan ke kuliyyah .
lepas habis subject wajib (selalu nya setahun) , anda akan dimasukkan ke departments .
departments ni kira majoring in bla bla bla .
haa ~ ye , perkataan majoring sebenarnya yang aku lupa nak tulis tadi .
KAH KAH KAH !


tapi tak semua kuliyyah ceni flow dia .
ada yang terus masuk department .
ini contoh untuk kuliyyah economics.







okayy dah .
itu jeh cerita gembira aku .


















gembira okayy .
ingat senang nak survive kat uia ?
tanya lahh mejahh .
dia ag susah . dak engine .



18 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

aku tak paham..
haha

enyheartsdiamond said...

mmg susah nak survive kat sana.. sbb tu quit awal2 :p

Fariq said...

same gak xpaham,,
pe bezanya??

Syazwana said...

aku memang respect dengan budak2 uia
kawan2 aku ramai sane
macam merane semua
kekeke

Puteri Iqa Izyan said...

hoho.ape tuh?

wanie said...

ohhh maknanya, kalo kite masih lg x lepas2 kuliyyah tu, mmg x boleh nk ke step strusnya la ye? kalo ko asek kene repeat 4,5 kali mmg x boleh g departmnt ye?


fuhhh. susah jgk kan uia? semput aku kalo jd ko..

I n n z said...

@kembatolo™

aaa , dah edit entry .
tgk , phm x ? ;p

I n n z said...

@enyheartsdiamond

taw x pe ;D

I n n z said...

@Fariq

dah edit .
phm x ? ;D

I n n z said...

@Syazwana

HAHAH !
sangat merana weyhh .
tak perform , memang tak de lah kat uia tuh . haha xD

I n n z said...

@Puteri Iqa Izyan

ape3 ? ;p

I n n z said...

@wanie

yee pandai pun kau . ;)

efyna.pinkladies said...

saye student BACHELOR OF BUSINESS ADMINISTRATION (hons) UNIVERSITI UTARA MALAYSIA. and it feel soooo good. :)

Fariq said...

ntah la.. heheh

Special Tribute

I n n z said...

@efyna.pinkladies

BBA kat uia susah ooo .
untung lahh sape yg tak belaja kat uia .
huhu xD

Kaizen Shinobi.com said...

ngeh3... bagus2.... major BBA? nicezzz.....

well... aku dah major lame dah... hahahha

I n n z said...

@Fariq

;)

I n n z said...

@Kaizen Shinobi.com


same plakk kuliyyah aku dengan kauu kann ?
HAHA ~