Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, December 29, 2010

.Seremban Mini Gath - New Year. (updated !)




ini yang dah di betulkan .
aku berbincang dengan diri aku sendiri .
macam aku cakap ritu , siapa yang free , boleh join .
tapi kat SEREMBAN tau .
kang jangan ade yang datang dari perak, pastu claim duit minyak dengan aku eh .

ini mini gath, jadi jumlah nya sedikit .
aku tak letak had, tapi aku assume memang takkan ramai.
HAHA !

siapa yang tak taw nak pergi jusco cene , contact aku .
inbox aku kat fb eh .
nanti aku bagi nombor permaisuri agung aku .


kat jusco tuh , yang aku taw ade karaoke, ade bowling, ada wayang , ade banyak fast food , boleh sopink sopink , boleh guling guling atas lantai .
kau pilih lah mana nak .
HAHA !





kalau tade yang datang / tak jadi , aku main bowling sensorang .
wahhh ~ 1 lane , aku yang PUNYA.
kah kah kah !

18 bantah cakap cikgu:

fezaL Mohd said...

JJ ipoh tkda ?

Admiral Hafiz said...

ok kot klu 1/1/11

ok2
t ape2, akan diberitahu di FB yer
ha...
cepat approve



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

ღ TeRU²bOzUღ said...

waaahh. kat seremban? jauh =(

..hizamirahim.. said...

hehe.
zami nak join.
apa2 hal nanti zami comfirmkan kalau jadi.
:)

Miss Shizu said...

inn,apsal wat kul 11pm?

Fariq said...

kah3x.. bincang dgn diri sendiri pon jadi ye..

Fariq said...

eh jap2.. 11pm?? biar betul??

nama.aku.lynn said...

mcm nak join...sok baru balik nilai..so,nk buat kptusan skrg mcm xbpe boleh..i will follow up inn..=)

Misshy Innz said...

@fezaL Mohd


uihhh jauh nya ;D

Misshy Innz said...

@Admiral Hafiz


okay okay .
dah approve dah ;)

Misshy Innz said...

@ღ TeRU²bOzUღ

jauh eh ;)
tape tape nt kalau ade buat dkt dgn anda, sila join ye ;)

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..


okehh cikgu ;)

Misshy Innz said...

@Miss Shizu

kesalahan teknikal.
dah betulkan ,
haha xD
tq ;)

Misshy Innz said...

@Fariq

hehe ;)

Misshy Innz said...

@Fariq

corrected !

Misshy Innz said...

@nama.aku.lynn

okayy ;)

armie::parc::udinc said...

ayork! kazen tunang la pulak..uhuk2..
btw tengs jemput :)

-misz zela- said...

ala..nak join,tp esok da balik kl plak..adess...rugi2~