Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, December 29, 2010

.lelaki pakai braces = comel.

*aww aww comel*


kenal tak siapa dia ?
dia redza minhat .
ala.. yang jadi faqir dalam pisau cukur tuh .

kan aku ade cerita , cuti sem ritu aku dok layan pisau cukur jeh berulang ulang kali .
cerita tuh best lah dowhh .
pastu aku dah tersuka pulak kat faqir ni haa .
gila pending aku nie =.='

before , aku suka tengok guys yang mata sepet , badan taf,  tinggi .
tapi sejak tengok si redza ni pakai braces , comel lah pulakk .
heheh ;D

semalam kan teman dena pergi cuci kereta .
before kereta dena , aku satu honda civic hitam yang sedang dicuci juga .
and ada seorang abang ni tengah tunggu .
aku bajet , honda civic ni kereta abang ni lahh kan .
sekali bukan daa , abang ni pakai neo hitam .

kau tahu siapa punya honda civic ni ?
eh mesti lah kau tak tahu kann .
sebab aku pun bukan kenal .
HAHA !

datang lah seorang jejaka yang boleh tahan handsome dengan beg laptop di bahu .
nampak muda lagi .
macam baru 23 24 macam tuh .
tapi tak tahu lah kot kot umur dia dah 30 , muka jeh yang maintain muda ke .

honda civic tuh , kepunyaan beliau .
aku tengok je dia .
dia cakap cakap pasal bumper depan kereta dia yang dah renggang cikit dengan pekerja kedai tuh .
dia kata ritu terlanggar apa tah .
pastu dia senyum .
and aku was like "OMG ! OMG ! comel nyeeeeeeee ;D"

dia senyum dengan comel and dia pakai braces .
waaaaa ~ pengsan 3 saat jap kat kedai cuci kereta tuh .
pengsan sambil berdiri lahh .
kang kalau pengsan sambil baring , dia plak hantar aku g klinik , jadi pengsan 3000 saat pulak .
HAHA !

dia pandang aku masa senyum tuh sebab aku pandang dia kan .
lalalaaa ~

okay okay .
kepada jejaka yang memakai braces , sila tampil ke hadapan .
kau mesti comel jugak kann ?
huhu ~ me loike .





gedik kau eh , meh nak pukul sikit .
HAHA !

16 bantah cakap cikgu:

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

waaa..sudah berkenan ngan lelaki pakai braces ka..huhu.. comei yerk?
kalu pempuan pakai braces comei jugak tak>?

qiela said...

wowww..
hahaa..lelaki lau pkai braces
mmg chumell..hehee
:)

Org Kapong said...

lau pompuan pakai braces, mybe jdik ensem kot..haha

dayanadarmawi said...

sriusly i luvv guys yg pkai brcess ! COMEL GILLAZZ ! hha ^^

Syazwana said...

redza dah ade gf.hahaha..wei aku pon layan pisau cukur banyak kali.seyes best kan. :D

Misshy Innz said...

@AMIRA ATIYA MYRA_ZOE

err ntah lahh .
tak de perasaan plak. hehe xD

Misshy Innz said...

@qiela

kan3 ?
hehe xD

Misshy Innz said...

@Org Kapong


errr ~

Misshy Innz said...

@dayanadarmawi


me too three ;D

Fariq said...

comel ke??
cam ngarut je..
ni awak belum jumpe member saya lagi,, kalau jumpa sumpah takmo jumpa lagi,,

Misshy Innz said...

@Fariq

comel lahh .
kwn awak tak comel ke ?

Misshy Innz said...

@Syazwana

best gilakk kot ;D

Akmal said...

suke laki yg ada janggut and misai.
peh! smart sey...
tapi make sure kemas la kan..

then pakai serban..
masyallah..sejuk mata..

Misshy Innz said...

@Akmal

pak arab ramai kat uia ni .
nak ?
hehe xD

||| PöJìé PööH ||| said...

haah la perasan baik guy or girl, kalau pakai braces diorang nampak cute.. dulu zaman2 sekolah diorang malu sgt ok siap kena kutuk robocop lagi, now dah terbalik.. maybe trend kot.. nak pakai gak tapi MAHAL GILA dan SAKIT sgt! so no way la ;p

Misshy Innz said...

@||| PöJìé PööH |||


time skola , sampai ade yg pakai pastu bukak balikk .
haha xD