Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, December 22, 2010

.Encik B datang berkunjung.

sebenarnya , niat aku nak share apa yang aku belajar pasal moral tadi kat kelas .
tapi aku rasa tak layak pulak nak cakap pasal agama .
jadi , tak yah share .
HAHA !

kau takut dengan beruk tak ?
aku takut gila oi .
last sem kann , maggi aku kene curi dengan beruk .
habehh makanan peberet aku . =(

memula aku marah gak lahh .
pastu tak jadi marah sebab aku pikir , aku dok tingkat 4 , takkan lahh beruk boleh naik sampai atas .
ternyata aku SILAP !
memang dia boleh reach sampai level 4 .
beruk kan kuat memanjat .
kau suh panjat KLCC pun , boleh sampai puncak .


ri ape tah ritu , kakak bilik aku cakap , beruk masuk compartment dia.
amek roti .
time tuh , dia bukak tingkap , tengah mengait , pastu beruk masuk .
depan mata dia dowhh .
selamba yay jehh beruk tuh melepak situ .
pastu beruk tuh blahh sambil merembat roti .
tak lupa tuhh .

pada jam 12:24 tengah hari, aku tinggal berseorangan . (apahal skema sangat ayat aku ni ?)
yang lain ade kelas lagi .
aku ngah makan sorang sorang sambil tengok tengok fb dengan blog .
tetibe aku dengar bunyi bising .
macam ada orang cari barang .
diam jap .
tak lama pastu , dengar bunyi barang jatuh .
aku dah tatot =.='
hantu apakah siang siang ini ?

aku biar diam jap , pastu aku g tengok tempat kejadian .
compartment kakak yang sama .
aku nampak penutup botol kaler merah terbalik atas meja .
*maaf kakak, saya ceroboh bilik kakak ;D*
pastu aku nampak tingkap terbukak .
SAH !
encik beruk telah berkunjung lagi .
panjang betul tangan encik beruk .


ai tatot nyahh . (dah terikut izuddin =.=')

13 bantah cakap cikgu:

Puteri Iqa Izyan said...

hoho..suke tol bab beruk2 nih sbb kt kolej iqa mmg zoo beruk.haha

ptg2 dengar je org jerit2.

penah skali time tdo, beruk msuk ikut tgkp amek2 mknn.

lahabau punye beruk.hoho

..hizamirahim.. said...

haha.
comel je beruk tu.
main curi2.
comel ke ?
=.=

nama.aku.lynn said...

adessss..t krm slm en.b ea?hihih

Kaizen Shinobi.com said...

agagagaga kalau dia encik B nampak laptop ko, dah tentu dia amek, sebab nak wat blog... hahaha

twinkle twinkle said...

hoho hebad beruk tu :D

Syazwana said...

peh benci beruk.
kolej aku kat um tuh tak penah beruk tak serang
panas jek kan.
kalau tak amek pape takpe.
ni semua nak rembat.
xD

Misshy Innz said...

@Puteri Iqa Izyan

dia suke curi makanan sedap sedap kann ?
huhu ;p

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

tak comel tak comel ;D

Misshy Innz said...

@nama.aku.lynn

haha.
tanak tanak ;D

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

tade mkne .
dia balik ke tingkat bawah ada lah .

Misshy Innz said...

@twinkle twinkle

hebat kan ?
haha

Misshy Innz said...

@Syazwana

same same =.='

kembatolo™ said...

sayang gile dye dekat ko kan? haha