Meet This Blog In Facebook !

Monday, December 13, 2010

.i know nothing.

hohoh ~
izuddin dah marahh .
habis lahhh .
jom larikk ~

ouh sebelum lari , kene tinggalkan entry dulu .
mana taw kang dia sejuk plak hati .
wakaka xD

pukul 2 ada kelas kann ?
kelas Decision Sciences .
suppose bebudak 3rd year yang amek tapi ada aku kesahh .
janji aku amek dari tak amek .
kang tak grad plakk .

lepas kelas , aku terus rempit pergi basuh motor .
sementara ada duit ni , elok g basuh .
kang tado duet , sape nak sopnsor ?
ngee ~

masa kat traffic light , ade lah mamat ni , boleh tahan handsome tanya aku something .
"assalamualaikum kak, nak tanya, kolej islam kat mana?"
terpinga pinga ku dowhh .
aku MEMANG TAK TAHU .
adehh ~
aku tunjuk terus .
padahal aku rasa kene belok kanan .
HAHA !
tapi pastu , aku rasa dia patah balik kot .
sorry der , gua memang tak taw ;p
























okayy .
bolehh larikk .
papai !
eh jap , brek brek brek .
aku dapat kat formspring .

kan aku da cakap kaw dengki ngan fatin liyana. kot ye pon tayah ah descibe kat blog obvious sangat. atin wayy wayy wayy better than ko. ingat tu !! ha ha . 


sapa punya keje ni ?
sebab dia anon .





lantakk ah .
tayah nak admire dia sangat kalau kau tak kenal sape dia sebenarnya.
huh .



eja pun tak reti .
nak speaking english kunun .
huh lagi .












kacau mood betul .
rosak rosak rosak .

10 bantah cakap cikgu:

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha.sian budak tuh. ades..

khai said...

sape fatin liyana? haha

Fariq said...

haha,, silap2 tuan punya badan yg send sndiri,,

kembatolo™ said...

argh! ko ponteng kelas..
takdenye aku nk sejuk..
grr~

Misshy Innz said...

@Puteri Iqa Izyan

tu ah pasal dapat maklumat palsu .
hehe xD

Misshy Innz said...

@khai

entohhhh

Misshy Innz said...

@Fariq

kalau dia yang send sendrik , makna nya dia pengecut .
hahaha xD

Misshy Innz said...

@kembatolo™

lilekk ah der ;D

nama.aku.lynn said...

anon mmg suka bikin masalah!hoho

Fatin Liyana said...

tak baik fitnah dow..kecewe seh aku.