Meet This Blog In Facebook !

Friday, December 31, 2010

.end of 2010.

last day of 2010 .
31 december 2010 .

tahun ni aku 20 tahun .
tahun depan 21 tahun .
kata orang "21, the key of freedom"
alhamdulillah , Allah masih beri peluang untuk aku menghirup nafas dengan sempurna .
hehe ;)

terima kasih tak terhingga kat korang yang support and always being on my side while I'm in pain and happy .
thanks sebab jadi pendengar setia dan penasihat terhebat dekat budak kecik ni .
maaf sebab selalu susahkan korang . hehee ;D

darina and faiz , you are my best best friend ever ! love both of you much ! ;) never failed to be there when you're needed ;)

grunge , ameer , farid , hizami , kaizen , syahid , ery , kak ad , fariq , zhafri , izuddin  korang memang best ! maaf sebab salu kene dengar aku mengadu .
aku kan memang bermasalah .
kesian korang .
hope our friendship doesn't end here .
would like to continue till the last day of my life ;)
walaupun some of you , ada yang aku tak jumpa lagi , tapi korang yang paling memahami aku .
thanks for all your support and advices ;)
really appreciate that ;)



untuk semua , thanks jugak !
hope 2011 will bring more luck and happy than before ;)

enjoy your new year ;)