Meet This Blog In Facebook !

Sunday, December 5, 2010

.best friend's day.

halo halo .
selamat hari ahad .
masa aku taip entry ni , jam pukul 1242 tengah malam .
wuu .
aku suke jehh post entry pagi pagi ouhh skunk . ;p

semalam , aku pergi sunway dengan faiz .
kau tak kenal kan sape faiz ?
HAHA !

first time sampai sunway .
JAKUN .
wakaka xD
tapi gua cool der .
tade plak buat perangai tak senonoh ;D

faiz ajak ice skating tapi aku tak berani nak cube .
ramai pastu sek nampak orang jatuh jeh .
ramai plakk tuh .
aku tak nak jadi antara yang jatuh .
plus aku tade confident .

pastu men bowling .
opkos lahh point aku dapat macam hampeh .
ingat aku reti maen ke ?
aku baling jeh kot .
HAHA !

pastu kan pastu kan .
kitorang ade beli cupcake taw .
MANIS yang amat der .
topping dia manis + muak .
erkk ~ mahal okayy .
sebijik RM4.90 .
thanks to faiz sebab sanggup bayar untuk 2 bijik cupcake yang mahal dan manis .
hehee xD

tu jeh nak cerita .
tak sempat nak tengok latest result BPM .
mesti irine no 2 kann ?
macam semalam kann ?
okayy ~ aku tak puas hati .

AKU DAH PUAS HATI .
maaf baru tengok .
HAHA !












boleh gaduh dengan faiz sebab dia tadi .
wakaka xD
emo shial aku .




ouhh faiz tuh kawan baik aku .
sekian.

12 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

irene no 1 lor...

Puteri Iqa Izyan said...

huhuhu....
terai la ice skating.
jatuh la best :P

hik2.

..hizamirahim.. said...

hehe.
irine comel.
tibe.
XB

zamdayz said...

jakon gak mase first time g.
cuma wat macho je mase tuh.
haha.

CERITA LEBAT said...

kesian paiz..hahahha

I n n z said...

@Ery Farieha

da tgk da .
hehe xD

I n n z said...

@Puteri Iqa Izyan

tanak3.
maluuu xD

I n n z said...

@..hizamirahim..

aicecehh xD

I n n z said...

@zamdayz


same lahh ;D
jgn tunjuk sgt ;D

I n n z said...

@CERITA LEBAT

hehe xD

mRa amira said...

innz, skating sangat best!
tp skang da school holiday mesti pack every day + cuti sem..
slalu mra g pepagi..^_^

hihi...jom?

I n n z said...

@mRa amira

ngaaa ~ tak berani =.='