Meet This Blog In Facebook !

Monday, December 20, 2010

.photoshop lagi.

tengok tengok , aku dah reti nak bagi salam .
selama ni hoi hoi jeh dengan orang .
haipp biadap sungguh ;p

kan petang tadi plug tak boleh pakai .
battery lappy dah nazak .
jadi , aku gegodek photoshop .
ouhh sebelum tuh "YEAY ! LAPPY DAH ADE PHOTOSHOP BALIKK"
sebelum ni ada , tapi pas adik aku tuka windows , dia tak masukkan balik .
last week baru dia masukkan ;D
okayy sambung cite, header buruk lagi malas tuh lahh hasil godekkan photoshop petang tadi .
itu pun bape kali oter .
aku still tak reti nak buat kemas kemas .
selekeh jehhh T___T

maaf kan lahh beginner ini yep ;D
pasni aku nak cari buku photoshop for dummies xD
pastu , kompom aku pandai lepas refer ke buku tuh .
HAHA !

dah makan ?
belum ?
aku belum makan sebab malas .
*makan pun malas kaa ?*

6 bantah cakap cikgu:

nuyuEna said...

.comei dah tu..t mst lame2 makin terror..hihi..

Puteri Iqa Izyan said...

huaa.iqa x tak pandai2 lagi gune.. huhu

Misshy Innz said...

@nuyuEna

kalau salu main dengan photoshop , teror lah .
ini malas =.='

Misshy Innz said...

@Puteri Iqa Izyan

pegi cube sekarang . haha xD

Azuan said...

dah lama tak pkai photoshop ni...huhuu

Nini said...

semat header bru..hee