Meet This Blog In Facebook !

Monday, December 20, 2010

.not a good start.

petang semalam , aku sampai KL pukul 630 petang kau tahuu ?
fuhh ~ 3 jam dari seremban.
jammed punya pasal .
redha je lahh ai T_____T

lepas dinner , mandi , solat pe sume , tutup lampu , terus tido .
okayy fine , aku letih dan mengantuk .
time time ni lahh aku rasa , alangkah bagusnya kalau ade kereta walaupun aku tak suka bawak kereta .
ouhh cakap pasal kereta , adik aku BERJAYA membawak kereta pulang ke GMI .
wat the chickenn ?
"aku bawak kereta, jangan jeles" dengan muka gembira .
lempanggg kang .
grr ~
ZR dia lepak kat rumah lahh sekarang ni .
grrr lagi ~

ehh dah dah .
pagi tadi until now , plug kat level aku tak boleh pakai .
tak dapat iron baju , tak dapat charge battery .
heh sungguh .
itu jeh dapat cite .
nanti sambung lagi .
lampu bateri dah kelip kelip oren .