Meet This Blog In Facebook !

Friday, December 17, 2010

.dugaan lagi ;).

hola halo !
rini aku banyak free time .
since adik aku dah berazam tanak online selama seminggu , so aku jeh lah yang dok teman bodben ni . hehe xD

aku jalan jalan kat blog blog korang .
ade lahh aku drop komen .
kalau tade , aku tumpang bace jehh .
hehe xD

and AND aku sampai kat satu blog ni .
blog kaler hijau .
aku bace lahh entry entry dia .
aku kenal budak ni actually .
tetibe , ade satu entry panjang tapi aku yang malas ni sanggup habiskan .
HAHA !
sebab ?
wahhh penaipan dia sangat menarik perhatian .

actually, i tau ur blog pernah aje masuk magazine (WOW, cam hot je tapi i still tanak mention nama you ) but, bila kawan2 cakap ttg blog u, smua cakap ee cam jijik cam apa je. .cam syok sdri pon ada and syok sdri anto kat majalah tu pon ada nk promote diri pon ada )
haa acaneww ?! malu kan bila dapat kritik camtu. i respect lah kalau blog u cm FL, ZZ,HANIS Z,N.Bayu,IRINE and watsoeva la yg best :) but u r nothing ! wasted tu sbb i bosan nk terjah blog u.

sila lahh gugel kalau anda nak tahu blog sape .

dia yang bermasalahh .
ye, aku taw aku jahat .
dia yang terasa dengan entry aku .
HAHA !
i didnt mention any names .
i didnt say anthing .
kalau dah salah faham , pastu nak cakap pe lagi kann ?

ouhh btw , kalau dah spam.block orang , memang orang tuh dah tak boleh nak view anything okayy ?
aku dahhh try dengan r.k ritu.

eshhh geram plakk aku .

















nak cool blog ahh gini .
grr ~



kali ni, entry aku memang untuk kau .
aku dengan kawan kau tuh dah settled .

13 bantah cakap cikgu:

Puteri Iqa Izyan said...

dah gugel.
ish2..
sabau jelah innz keyh :))

nama.aku.lynn said...

wahh!sabau yo lah innzzz~

Fariq said...

nak test gugel la,,

Misshy Innz said...

@Puteri Iqa Izyan

tu je yg mampu sekarang ;(
thx ;D

Misshy Innz said...

@nama.aku.lynn

;)

Misshy Innz said...

@Fariq

dah jumpa, gtaw yep ;D

PutraRocker said...

@Puteri Iqa Izyanperghh..hebat deme =P

kembatolo™ said...

aku tanak campo hal pompuan.. haha

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

wut da s0 heaven dat pers0n kritik k0 inz?jeles k0t..haha! Btw,0ke jep bl0g k0..say n0 t0 hyp0c..jgn ckp blakang bley!?had0it! Bu+ b patient ye inz..h0ho

Misshy Innz said...

@PutraRocker

hebat mende ?

Misshy Innz said...

@kembatolo™

haha .
tak perlu ;p

Misshy Innz said...

@NuRuLiZzATi kHaLiD

dia ada masalah dalaman mybe .
haha xD

pwincess Lov3y dOv3y said...

sabow jerk la k...
owg tu cmpm jelez yer ngk..
daa name blog mst r leh cakap pape jerk..
dok nak band owg jep kan..ish2..