Meet This Blog In Facebook !

Friday, December 3, 2010

.update!.

update !

aci takk aku tulis update jeh .
pastu blahh ?
mesti ade yang nak tampa aku kann ?

HAHA !

fuhh ~
dah jumaat dah weyhh ?

isnin ni result exam semester lepas keluar .
ngaaa ~
mula mula macam tak cuak .
rasa cool jehh .
tapi bila dah ari ari ade jeh kawan kat fb tuh yang cakap pasal result .
aku jadi cuak .

tetiba teringat pasal kelas leadership yang entah bape kali aku skip .
heh . kalau tak lulus , sia sia jehh usia remaja aku .
eh bukan , sia sia jeh masa aku .

line broadband aku nazak vavi vavi dah ni .
24 jam line dia asek EDGE jehh .
seb bek yang bayar bil internet ni ayah aku .
kalau duit aku , dah lama aku campak lombong benda annoying ni .






























undi the marcello's taw untuk BPM .
aizul dengan irene .
aku tak nak dia dan dia menang .
sekian .

10 bantah cakap cikgu:

ijat_asni said...

sape la dia & dia tu kan ?
teringin nak tau~~~

kembatolo™ said...

aku tahu aku tahu! haha

Fariq said...

ari 1st undi buka,,
BA trus mencucuk dgn gahnye,,
boring sy,, cm xde persaingan lak

Leya said...

takut jugak result nanti...
ayaaaa.. ;p

Nini said...

ada neves ke? hehe

gud luck ye ;)

I n n z said...

@ijat_asni

ada lahh dia dan dia tuh ;p

I n n z said...

@kembatolo™

apa yang kau tahu ?

I n n z said...

@Fariq

kannn ?
dy leading dengan jauh .

I n n z said...

@Leya

gud luck leyaa ;D

I n n z said...

@Nini

tq3 ;D