Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, December 28, 2010

.saya suka budak UIA.

orang kata, kenangan paling manis adalah ketika zaman persekolahan .
tapi bagi aku tak , sebab aku tak suka dengan budak sekolah aku .
jahat . sekolah paling jahat pernah aku masuk .
lalalallaaa ~
stop it .
kang ade pulak yang terasa .
psttt ~ blog aku hari hari kene skodeng dengan diorang dowhh .
HAHA !

okayy , sambung cerita berkait dengan tajuk .
aku tunggu dena kat motor tadi .
nak ambil pendrive sebab nak amek notes .
pastu aku dengar orang gelak gelak .
aku toleh lahh .
sekali Mr.A weyhhh .
aww aww .
teruja lagi .
dengan scooter ego s merah dia tuh .
lalu tepi aku .

tak lama pastu , dengar bunyi motor besar pulak .
bebudak UIA ni kekaya semuanya .
tak terkira rasanya motor besar dalam uia ni .
huhu ~
tetiba Mista Macho pulak lalu .
ngaaa ~
suka suka lagi ;D

heee ~ kenapa ramai sangat jejaka macho, hensem, taf lagi segak bergaya kat uia ni .
eee ~ ai geram lahh .
nak sorang boleh tak ?






plishhhh , sorang jehh ;D
*panggg*











"muka cantik, pakai mekap tebal tebal, tapi jalan masuk longkang"
kan aku dah cakap ta yah nak admire sangat .

12 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

nasib baek aku tak amik law kat uia.
kalo tak, bertambah lagi sorang.. hahaha

..hizamirahim.. said...

haha.
siapa masuk longkang tu?
XD

Puteri Iqa Izyan said...

nak jugak sorang boleh?
huhu

Misshy Innz said...

@kembatolo™

apa yg kau cuba sampaikan di sini ?
hahaha

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..


kucing kot .
hahaha xD

Misshy Innz said...

@Puteri Iqa Izyan


innz pun tak dpt nyehh =,='

Naqib Mohamad said...

tak paham. nak cakap budak2 uia handsome2 memang satu m'sia semua org dah tau. ehem HAHAHA kiddin

Misshy Innz said...

@Naqib Mohamad

haha.
ni kesa masuk bakul angkat sendiri nie ;D

Fariq said...

kahkahkah,,
sape yg masuk longkang tu???

Misshy Innz said...

@Fariq


ade lah org tuh .
haha

mysara said...

amboi3....:p

Misshy Innz said...

@mysara


hehehe ;D