Meet This Blog In Facebook !

Sunday, December 5, 2010

.tunas puteri vs kadet polis.

halo halo .
selamat pagi ahad ;D

awal kann aku bangun rini .
HAHA ! entry ni aku type on time .
tade scheduled lagi eh ;)
tetibe teringat zaman masa skolah dulu .
kata ibu , kenangan masa skolah adalah kenangan yang paling bernilai dan best ! ;)

kalau kat sekolah rendah , masuk darjah 4 , kene daftar untuk unit beruniform .
disebabkan aku ni special case , err kami berenam , tak de darjah 4 .
jadi , time darjah 5 baru daftar .
hehe xD

masa ni , aku ayu lagi bhai . (pernah ke aku ayu ehh ?)
rasa nak maen masak masak jeh .
so , aku pilih tunas puteri.
HAHA !
ayu kann ?
masak sardin belakang skolah .
goreng telur .
pakai skirt .
comell jeh rasa masa tuh .

aku tak ingat plak aku join ape masa menengah rendah .
yang pasti bukan pandu puteri .
sebab masuk skolah menengah , setiap tahun , boleh tukar unit beruniform .
untuk mereka mereka yang tak aktif ni , memang suka sangat lahh tuka tuka .
HAHA !
tahun ni lain,  tahun depan lain .
nggaaaa ~

masuk form 4 , aku ikut member .
sebab aku tuka skola en .
jadi , tade kawan lagi lahh .
join kadet polis .
KADET POLIS yawww ~
bagi aku dah ganas gile ah ni .
mule mule join sebab aku nak poyo pakai baju kadet tuh .
walaupun aku macam tak pasti yang aku akan dapat ke tak .
sebab baju tuh mahal =.='

kan kalau pakai baju kadet , nampak smart jehh .
memang terbaek ahh .
masa form 5 , aku still kadet polis .
ayah dah belikan baju .
cikgu suh pakai lengan panjang tapi aku tak nak .
nak gak pakai lengan pendek .
HAHA !
pastu pakai pegi skola , tade inner plakk .
memang pakai lengan pendek ah aku .
pastu pakai tudung .
dahh macam haram jehh aku tengok gambar lama.
HAHA !

tapi memang seyes ahh .
pakai baju tuh , melangkah masuk skola , siap dengan kasut dia yang berkilat tuh , semua orang pandang bhaii ~
lu tak rasa bangga plakk en ?
sampai teacher english gua pun tegur kata smart pakai baju tuh .
wakakaka xD

heyy ~ kau taw , aku pernah pergi menembak tawww .
toy yang aku gune M-16 .
bapak berat dol .
esok tuh pergi skola , sengal satu badan .
nak nak kat bahu .
huh . terbaekk ah xD


























tapi ntah nape masuk u , dah malas nak join suksis.
ade jeh tanya, nape tak sambung jee ?
gua malas .



















rini tade yang ajak aku pergi berjalan ke ?
HAHA !

10 bantah cakap cikgu:

twinkle twinkle said...

waa bestnye tiap2 tahun boleh tuka uniform,,tp kalau asyik tuka2,,pokai jugak duit nk beli baju

Fariq said...

utk gile bley tuka2,,
skola sy dulu xbley lgsung,,

Puteri Iqa Izyan said...

best kan masuk tunas puteri?ayu jer..hahaha

baju kadet polis mmg smart habeh.rugi lak tak masuk dulu.haha

ijat_asni said...

waa, silat pun best ape.
tetibe kan...

Ery Farieha said...

aku pun tunas puteri.

pakai skirt, ayu2. hahahaha

I n n z said...

@twinkle twinkle

x beli pun baju .
haha xD

I n n z said...

@Fariq

bosann ah sek yg same jehh .
tu la, tanak skola kat cini ;D

I n n z said...

@Puteri Iqa Izyan


tape3 .
kadet polis ramai lelaki jehh .

I n n z said...

@ijat_asni


uishh ~ tak berminat la plakk ;p

I n n z said...

@Ery Farieha

taw x pe .
haha xD