Meet This Blog In Facebook !

Thursday, December 23, 2010

.jom jimba jimba dalam mimpi.

PT dah masuk , PT dah masuk , YEAY !
boleh g shopping ! ;D

ouhh tapi malangnya , aku punya duet tak masuk lagi .
balance dalam bank RM13 jek .
mana RM3500 aku ?
mana ? PT songlap duet aku ke ?
atau unibersiti tolak semua duet aku ?
HELP ! HELP !

kau meroyan ape ni perempuann ?
sejak bila kau apply PT ?
haa ? haa ? sejak bila ?

setiap sem , aku mesti dapat duet lambat .
kali ni aku hantar result cepat jehh kot .
tapi still tak dapat lagi T____T
nak jugak shopping barang barang sama teman .
hik hik hik ;D
ni kang , time duet dorang dah tinggal RM 100 , duet aku baru nak masuk .
sobz sobz .
nak ajak shopping pun , pikir lapanpuluhlapan kali .

tapi tak pelahh .
"kalau dia adalah biasiswa , dia akan lewat di bank in . harap bersabar"

kalau bende free ni , memang lambat kann ?
*mampus aku kalau Nestle taw ni*

12 bantah cakap cikgu:

Kaizen Shinobi.com said...

wahahahaha...

lagi bagus dowh lambat masuk... time orang kering, ko leh wat orang lain meleleh air liur dowh!

hahahah

mizz_aainaa said...

waah2.. bestnya dapat biasiswa..
tapi, tak pa nanti kaya leh joli puas2 yek..

cik.shabah said...

jadik student pun bole kayo dan sengkek jugak kan?hikhikhik ;p

BalqeesAmanda said...

hihi..yg penting jgn shopping sgt..PT ke biasiswa ke abes gak nanti..

Azza Firza said...

share nak? haha

Syazwana said...

kesian kat aku lagi
sem pon tak start lagi
:(

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

idea kau sangat bernas kawan !

Misshy Innz said...

@mizz_aainaa

tgh tunggu masa ni ;)

Misshy Innz said...

@cik.shabah

betul ;D

Misshy Innz said...

@BalqeesAmanda

haha ! baek3 ;D

Misshy Innz said...

@Azza Firza

tanak3 ;p

Misshy Innz said...

@Syazwana

kau bukan baru cuti ke ?
sabar dik non ;p