Meet This Blog In Facebook !

Saturday, December 18, 2010

.belaja terima kenyataan.

okayy .
here we go .
.
.
.
.
.
.
.
.
.



innz , sila terima kenyataan yang kau memang dah famous ! dah glamer ! dah hot ! sebab tuh ramai yang dengki . ramai yang nak jatuhkan kau . so, just face the truth . dahh , jangan cengeng lagi . yeayhh ! u rock innz !






lalallalaaa ~
bukan aku kata , razi kata .
eh tak , razi kata " org hot memang ramai yang dengki...keh keh."
yang lain tuh, aku tambah .
bak kata razi , " aku baca blog kau dari kau kurus sampai kau gemok ."
cehh ~ tade perumpaan laen ke kau nk bagi untuk cakap kau dah lama follow blog aku .
wakakaka xD










t/t : thanks for those who still concern bout me . terharu shial izuddin komen kata "sabar jek" .kau tahu , selama ni asek komen , "aku malas nak masuk campur . " HAHA !

16 bantah cakap cikgu:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

nampak sgt aku tak hot.xde org dengki aku pun.

Misshy Innz said...

@Mohd Fakhrurazi Jamaludin

tayah nak hot sgt der , nanti kau stress maacam aku ;p

khai said...

hot hot hot ;p

Puteri Iqa Izyan said...

sabor jelah innz..

asenye sejak iqa kenal innz pon tadek lak innz kate kat sape2..

nk jatuhkan org la tuh.. :P

hiro said...

gua masih mencari apa yg best blog yu..ok..gua bc.

Fariq said...

dah bace blog budak tu smlm,,
ntah pape la,,
walaupon tak tau de truth kan,,
tapi kalo bace ayt die pon mmg sakit ati,,

pada stalker blog ni, jgn serang aku lak pasni sudah la,,

Misshy Innz said...

@khai

yahhh i'm hot .
haha ! *pangg sedas*

Misshy Innz said...

@Puteri Iqa Izyan

itu jeh yg boleh dilakukan ;D
thx iqa ;)

Misshy Innz said...

@hiro

tade pape lahh hiro .
bosann jeh .

Mais said...

biasa la tue,
bila dh jadi mcm nie,
ade je orang yang tak puas aty,
ntah pape ntah.

pape pon sabar jelah,
awk berhak untuk jadi hot pon,
sbb semua tue atas usaha awk jgk,
so awk mmg layak,

=)

tahniah sampi ke thp nie.

Misshy Innz said...

@Mais

aha ! tq2 ;D

Misshy Innz said...

@Fariq

bak kata kawan saya . mulut dia memang tade insurans .

kembatolo™ said...

nama aku ke tu?

Misshy Innz said...

@kembatolo™

aku taip nama kau ke ?

Miss Shizu said...

yezzaa..dats true..ko pemes,sebab tuh ramai dengki..rock bebeh...

nama.aku.lynn said...

bak kata kembar tu..sbar jek..=)