Meet This Blog In Facebook !

Thursday, December 9, 2010

.get a room lahh der.

jenis kereta : Myvi Kelabu
no plat : DBL ****
aktiviti : bercium dalam kereta .

okayy ini first time aku tengok .
dengan 2 bijik mata yang masih sehat walaupun ade sedikit silau dan pernah memakai spec .
tak sure lah melayu ke , india ke , chinese ke ,tapi yang pasti , kereta tuh duk lane tengah tapi bawak slow gileee .
heh.

yang drive , perempuan .
masa aku potong kereta tuh pakai gergaji , KEBETULAN , lelaki tuh dekatkan kepala dia kat perempuan tuh .
aku syak bercium lahh .
sebab aku tak nampak plak tangan dia naik ke hape ke kalau lelaki tu nak check mata perempuan tuh ke .


lepas tuh kereta makin slow sebab aku maintain jeh bawak kereta.
beromen ahh tuh .
wakakaka xD



tapi aku rasa macam india lahh .
hee ~ tak senonoh .
buweekkkkk .

27 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

tgh drive pon boleh?

grrrr.

idhzaty farid said...

hehehhe.jangan tengok jangan tengok.
bukak lah lagu kalau berpacaran untuk mereka :)

Fariq said...

die nak bg semangat kat driver kor,,
wakakakaka

efyna.pinkladies said...

tengah drive?? fuhh. benti la kat tepi dulu ke hape ke. haha

I n n z said...

@Ery Farieha


sempattt ~

I n n z said...

@idhzaty farid

tade plakk kat hitz tadi ;p

I n n z said...

@Fariq


HAHAHA ! lawak3 !

I n n z said...

@efyna.pinkladies


haha ! lagi lahh ~

||| PöJìé PööH ||| said...

sesuai klo terbabas!
haha!

velasrizal said...

apa kes cium dlm keta ni..

Perkara Unik Tentang Lelaki Yang Menjadi Kegilaan Wanita

ღ TeRU²bOzUღ said...

Tak nyempat nyempat. bahaya tue ! heee =D

fYZa said...

hamboi suke he tgk org beromen,,hahha

meaw said...

wahhh,dear macam mana bule masuk buku blog anda?

Puteri Iqa Izyan said...

cikedis betul. sangap sgt da agknye. haha :P

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

stim ah tue.keh keh

cg_mila said...

waaah.sy pon penah tgok gak taw.tp bkn kiss la sbb yg nih kompem mlayu.diorang dok men lentok2 kpala + terkepit2 mcm 1 seat jew yg ad kt dpn tuh.pehal lah time drive pon nk men lentok2 & kepitkan bdn segala.ni lah slah satu faktor yg mnyumbang kpd xcident.ish3

pu3iman said...

apa kes dlm kete...gi cari RUMAH TUMPANGAN TONG NAM la der :p

asal x bg 'recommendation' kat derang td? ki ki ki

I n n z said...

@||| PöJìé PööH |||

sangat .
haha xD

I n n z said...

@velasrizal

tak menyempatt ;D

I n n z said...

@pu3iman

hahaha.
maleh aku .

I n n z said...

@cg_mila


apsal uh ?
ekon kete sejuk sgt ke ?
hee ~

I n n z said...

@Mohd Fakhrurazi Jamaludin


cess.
haha

I n n z said...

@Puteri Iqa Izyan

mungkin.
HAHA

I n n z said...

@meaw

aaa yg ni , kite yg rekues ;p

I n n z said...

@fYZa

TERtengok der ;p

I n n z said...

@ღ TeRU²bOzUღ

taw x pe .

Nini said...

aduhai, msa tgh bwk keta ble jgk? glak ka apa...huhuhuhu