Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, December 1, 2010

.GiveAway Pecah Panggung Dari Fariqscorpio.

ouhh haiii .
bukak  dashboard , nampak pengomen tegar status fb aku , iaitu encik fariq (yg nak belanja paprik) buat GA .
terasa gedix plak nak join .
since dah lame aku tak join any GA / contest .
orang tag pun , aku buat buat tak nampak .
rasa nya dah 2 kali fariq ni tag aku, tapi aku tak buat buat pun ;p
sorry awak ;p

The Rules :

1. Copy/paste banner kat atas ni,, linkback ke entry ni

2. Buat satu entry dgn imaginasi yg tinggi bertajuk , "GiveAway Pecah Panggung Dari Fariqscorpio,,"

3. Mulakan ayat dgn "kalaulah aku dapat topup ni,,"
contoh - kalaulah aku dapat topup ni akan ku bina jambatan emas utk puteri gunung ledang bla bla bla... takyah buat panjang2 sangat,,

4. Takyah susah2 follow blog ni sekadar utk giveaway ni,,

5. Tag 3 orang member..

6. Tinggalkan link entry anda di bahagian komen entry ni..

lagi: ~ Aku akan amek 2 orang yg bertuah je,,
        ~ Pengguna maxis dan celcom prepaid sahaja

Hadiah: 1. Reload RM15
              2. Reload RM10

Tarikh tutup: 3 December 2010






kalaulah aku dapat topup ni , aku nak biar jeh dalam phone . tak pun , wakaf kat adik adik . sebab aku bukan guna sangat pun . nak mesej / call sape jeh . plus , aku dah tengah tade hati dengan phone sekarang . nak pandang pun , malas . dapat detect kekecewaan aku tak kat situ ? HAHA ! izuddin pun dah balik mesir , nak call malam malam macam selalu pun dah tak boleh . takkan nak call cikgu zami pulakk. ai segan nyahh ;D

mangsa tag :



9 bantah cakap cikgu:

liyanaziz said...

lucky no 1!! hahahahah.. insyaAllah nanti yana join.. =) tq so much innz gelpren alam maya.. muaahahahahhaha

Fariq said...

heheh,, awk gudluck ye,,,
doa2 la xde org laen yg join lagi,,

I n n z said...

@liyanaziz

ur welcome babe ;D

I n n z said...

@Fariq

macehhh ;D
eh eh ;p
tak baikk tuh ;D
kan bagus lagi ramai ;p

Fariq said...

@I n n z
sy akan rase serba slh kalo awk xdpt,, heheh

I n n z said...

@Fariq

eh eh bias ni .
HAHA ! ta yah rasa pape lahh ;D

Matika Love said...

saya nak join..tapi x jumpa pun tempat nk follow..

Fariq said...

@Matika Love
ouh en.mamat,,
sampai kesini awk,, heheh,,
nsib baek gmail i ade sensor tracking yg kuat,,
xyah follow pon xpe,,
xde paksaan,,

Iqbal Hakim said...

nk tny 3 soalan..
1)Copy/paste banner kat atas ni,, linkback ke entry ni
yg url entry ni ea???
2) entry pnjng mane pon xpe ke?
3) tag 3 org 2 blogger mane2 pon la??

*soalan bangang dari bdak baru nk up.. :P