Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, December 14, 2010

.yahh i know nothing and YOU know everything.

bangun pagi , bukak facebook , bukak email , macam biasa .
tengok tengok ada email dari formspring untuk aku .

*sila menyanyi lagu bangun pagi*

hello ~ happy tuesday babes and dudes ;)
how are you ?
pagi semalam , mood rosak .
pagi pun , mood rosak .
heh . pasni aku tak mo bangun pagi dah lahh .
nak bangun petang plakk .
kalau bangun petang , mood pagi tade , jadi tade dah lahh mood pagi yang rosak .
kan ? kan ? kan ?

aku tak rasa nak lunch .
sebab kenyang dengan perangai orang yang kaki mengadu ni .
terasa lebihh .
aku tak cakap pe pun .
bengong punye anon .
wakaka xD

aku rasa kan , macam nak pergi melepak lepak sambil menggedik dekat KLCC sabtu ni .
aku nak ajak orang lidi lahh.
kikiki ;D
dah lama tak jumpa dia.
harap harap mamat tuh tak kilija sabtu ni .
sape nak join ?
boleh buat mini gath ke hape ke .
HAHA ! *layakk ke kau buat gath perempuan ?*

kalau tade yang nak join , aku pergi jeh sensorang , pastu aku terus balik umah .
sonang cite xD

semalam aku cakap kat orang suh minum cool blog .
alih alih aku yang mengidam nak cool blog .
"kak, chocolate blog dengan pearl satu"








nak cool blog
nak cool blog