Meet This Blog In Facebook !

Monday, December 27, 2010

.Seremban Mini Gath - New Year.

sempena tahun baru , aku nak organize buat mini gath .
tapi kat seremban .
padan muka kau yang duduk kat singapura tuh .
tak dapat join .
HAHA !

setelah kejayaan aku bermini gath a.k.a berbuka puasa bersama zack zukhairi dan fatin liyana pada ramadhan yang lepas .
aku rasa nak buat lagi .
tapi kali ni tade lah zack zukhairi dengan fatin liyana tuh .
dorang tade kat malaysia .
kalau adik zack, okay tak ?
muka macam zack jugak .
hehee xD
*mati aku kene bantai satgi*

blogger seremban yang aku kenal bape kerat jeh dowhh .
kak ad, zack, fatin, azizul, adik zack, muzakkir, eh tu jeh yang aku taw .
semua blogger dok KL ke ?
HAHA !
tak pe.
ta yah ramai ramai pun okayy ;D
kan lagi ukhwah kalau sikit .
lalalalaaa ~

okay okay .
kalau kau rasa , kau ada dekat area seremban pada 1/1/11 , sila lapor diri kat sini , kat fb, ke fan page, ke fs aku ke, mana mana lah .
bagitaw kau nak join .
paling lambat malam esok .
pastu kita bincang bincang okay .

sama ada nak aktiviti kering atau basah ?
wakaka xD



kalau aktiviti kering tuh , indoor ah .
bowling ke, karok ke, elehh macam biasa .
outdoor yang kering pun boleh .
main guli, baling tin, galah panjang.
*macam dah tade mende lagi thrill kau nak buat*

kalau yang basah basah ni , mandi manda sambil berpiknik .
aku suka yang ni .
seremban dekat dengan Ulu Bendul dan Port Dickson .



Ulu Bendul

ni teaser baru =)



kalau terdayo nak men boling plak petang tuh .
HAHA !


aku ngah cari blogger gak ni .

19 bantah cakap cikgu:

..hizamirahim.. said...

wah.
inshaAllah.
kalau berkesempatan.
XD

buyat(bebola tomato) said...

seremban jek ke?palong xleh ea
hahaha

maCy said...

menarik :)

Marya Hana . said...

hai, 1st time jejak sini...PINK NYA.. ! :D

Botak said...

aku rasa idea ni takkan menjadi kot.,
cam gelabah semacam je aku tengok.,
hahahahaha.. XD

nama.aku.lynn said...

mcm nak!ak blik nilai 30..ok je kot 1/1/11~=)

ijat_asni said...

macam best ~

mas said...

congrat sunggug murni hati u, bgus. buat gthering 2gehte2. tp knpe x invite skali budak duk singpura tu skali. kan lebih baik n murni. sis bru nk say dat hati u suci tp ade jugak busuk nye sikit. xbaik musuh2 dengki2. allah benci dik. insaflah. so fatin liyana komfom ke or u je syok sendiri? klo confom sis pun nak join... la u punye gthering jugakk.. bole kenal2 kannn...nabi syg umat yang iklas

Admiral Hafiz said...

blogger drpd Melaka bleh join?

klu yg indoor 2
lg ok skit kot
sbb xdelah nk susah2 g 1 tempat ke tmpat yg lain

just my opinion je kot
hehe
insyaAllah
klu free akan join



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Misshy Innz said...

@mas

sis cite ape ni ?
mane dengki ? mane ? mane ?
bile sy ckp ade fatin nak join ?
tak pasal.
tak ingin pun .
salah bace ni .
;p

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

oryte ;D

Misshy Innz said...

@buyat(bebola tomato)


tak boleh .
haha .
meh la join .
senegeri kann ;D

Misshy Innz said...

@maCy

hehe xD

Misshy Innz said...

@Marya Hana .

hehe ;)
slmt dtg ;D

Misshy Innz said...

@Botak


lau ni tak supportive langsung.
boleh re arrange balik der ;D

Misshy Innz said...

@nama.aku.lynn

bolehh jah bah ;p

Misshy Innz said...

@ijat_asni

shud be best .
hahah

Misshy Innz said...

@Admiral Hafiz

bolehh .
ini boleh re arrange balik ;)

Ery Farieha said...

hoho
x dijemput xnak dtg


*kehkeh ayat tacing.