Meet This Blog In Facebook !

Thursday, December 23, 2010

.selamat ber gathering !.

macam yang korang dah tahu , ahad ni ada big gath kat ts @ Times Square bukan The Store.
sape nak pegi , boleh refer kat blog melz ;D

bulan lepas , aku meroyan nak gath dengan bloggers .
sebab aku rindu korang .
wuwuwuw ~
drama plak kau .

tapi sekarang tak dah .
bila aku fikir balik pengalaman join 2 gathering , aku dah give up .
MALAS .
nanti hati cedera lagi .
nak kene pergi jumpa doktor lah , wat operation lah .
leceh .
HAHA !

aku tak nampak any difference yang jadi after joined any gath .
sebab PADA AKU , yang dah well known bertambah well known .
yang unknown remains unknown .
setakat blogger cikai macam aku ni , toksah mimpi lahh .
takkan ada yang akan tegur kau punye .
semua buat hal ikut group .
seyes T____T
itu dari kaca mata aku .
sorry to say , but that's what i feel ;D

kalau gath yang melibatkan less than 10 bloggers , aku akan join .
sebab dah tentu tentu kau takkan rasa terpinggir dan semua akan beramah mesra .
sebab kuantiti dia sikit .




























alaaa , zack zukhairi pun tak minat nak join any gath .
jadi , nak ikut macam dia lah .
ehhh ai kan adik dia .
KAH KAH KAH !

17 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

aiseh.
bila nak jumpa ko lg ni?
ko organize lah mini gath under 10 bloggers
hehehe :D

nama.aku.lynn said...

uh ho..ade pglman kureng best ke tyme gath?semua buat hal masing2 ea?

Ain Atika said...

ehh yeke macam tu? x penah joim mana mana gathering.kalau macam 2 x syok ahh..ada yang rasa terpinggir..

Kaizen Shinobi.com said...

wahahaha.... sedih ye kak? ngeh3

Aus MeLankoLik said...

kah3 ,
sabar2 , ingat baru nk ajak kau gak , kih3 .

takpe , nanti ada gath lain aku ajak , kau bgtaw area mane ok . hehe

cik helena said...

KATA NAK JUMPE KITE T__T JOMLAH!

kembatolo™ said...

aku nak jugak try merase gath.
tapi entah bila la kan.. haha

Misshy Innz said...

@Ery Farieha

len kali lahh ;p

Misshy Innz said...

@nama.aku.lynn

tah lahh ;p
mybe kot ;D

Misshy Innz said...

@Ain Atika

try lah join ;D

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

mane ade .
haha !

Misshy Innz said...

@Aus MeLankoLik

cehhh dan dan nak ajak .
haha xD
next time lah aus ;D

Misshy Innz said...

@cik helena

ade hal lah kak ;D
next time eh ;)

Misshy Innz said...

@kembatolo™

sile pulang ke malaysia ;p

tia said...

erk?
da givap ? napee?

Hasrol Nizam said...

ada benarnya tu.. tapi at least ada kawan2 yg ngam kan?

Pendapat anda?
Souvenir dari melaka

nana cHan said...

betol jgk. dlu penah join kejap gath, tp x sempat knal rmai org. segan nak tegur. sedih2


Jom tengok sini
Inikah yang anda lakukan bila jadi babysitter?