Meet This Blog In Facebook !

Saturday, December 18, 2010

.nak g ausie.

hola halo !
hati ni maseh saket tapi dulikkan .
terubat seinci sebab dapat paw ibu duit buat beli cool blog .
gagaga xD

sepatutnya esok aku g midvalley .
tapi disebabkan aku tak berhati perut , aku telah balik ke rumah .
kawan aku nak jumpe .
alaa si haris tuh .
macam kau orang kenal jehh sape haris .
takkan lah nak pergi midvalley bawak beg skolah yang penuh dengan baju kann ?
gila tak cool .
HAHA !

aku memule curiga gakk .
pahal mamat ni tetibe nak jumpe aku .
tengah hari tadi dia text lagi .
"oit, jd tak sok ?"
"macam segan lah pulak g mid bawak beg skola"
"asek balik jeh, pehal ? bila kau free lagi ?"
"minggu depan ."
"aku nak g ausie 1hb . 2 tahun aku kat sana . patah hati lah . huhu. sebelum pergi , aku nak jumpe kawan kawan aku "
"laa aku ingat kau pergi holiday . kau dah grad ke ?"
"belum , aku sambung sana"
"ye lahh , next week aku tak balik " *tetibe jadi baik hati . ehh aku memang baik hati lahh . wakaka xD*
"orait . macam aku cakap ritu , same place, same time"


kawan aku ni , belaja dentistry kat UM .
tetibe jehh nak g ausie .
terkujat ai nyahh .
jauh benau bawak lari hati .
HAHA !

gud luck ahh der .
aku taw kau bace blog aku .
lalalalaaa ~

6 bantah cakap cikgu:

wanie said...

ohhh ni kwn ko haris yg ko rujuk kat die psl ko sakit gigi dulu tu kan? hahahaha..betol tak?


kalo betul, hebat gile aku kenal kwn2 ko :P

Misshy Innz said...

@wanie

HAHA !
hebat gile kauu ;D
tahniah ! dia lahh tuh ;p

kembatolo™ said...

fuiyo.. terer kawan ko.. haha

Misshy Innz said...

@kembatolo™

kau pun same . haha

hiro said...

ok. ini pergi jln2.

Misshy Innz said...

@hiro

uhh ?