Meet This Blog In Facebook !

Thursday, December 16, 2010

.the COOLest BLOG ever.

hola halo !
selamat malam ;)
sekarang aku bersiaran langsung dari rumah .
HAHA !

dah balik dahh ?
bak kata kazen aku .
"bek kau tak yah balik u. shengal"

2 minggu jeh boleh balik sebab co-cu belum start .
nanti dah start ,tade dahh aku balik umah macam selalu ;D

aku sampai pukul 5 petang tadi .
terus masuk terminal sebab nak jumpa miss toilet .
HAHAHA !
dari sungai besi aku tahan bhai .
dahh ah sejuk .
grr ~
mau batu karang aku .

lepas tuh , terus ke kiosk cool blog .
carving sesangat dahh ouhh .
"chocolate blog dengan pearl satu"
yippi ~
sedapp ;D
dah lepas ngidam .
HAHA !

sekarang ni , aku ngah influences kawan kawan aku try cool blog ni .
walaupun dia hanya ice blended tapi sedap !


*oreo blog with pearl*

*chocolate blog*


okayy .
papai !


13 bantah cakap cikgu:

♥-- emieysandra --♥ said...

sedapp..tp sgt sejuk, huhu..;)

Fariq said...

yay,,
tak penah minum lg,,
pe kate awak blnje,,
kalo tak sedap takde la rugi sangat sy minum..

kembatolo™ said...

ade masalah gigi sensitif lah..

Puteri Iqa Izyan said...

haha.beyse la kan. kalau rumah dekat gni la jdnye. huhu

anys said...

hye..
saje singgah2 blog orang..

sedap kn coolblog nieh??
rasa nak beli tiap2 hari...
hua3 tp sejuk yg amat sgt...
grr...

Izyanti said...

okey fine terliur dah. haha. :D

Misshy Innz said...

@♥-- emieysandra --♥

aahh .
kan ais ;)

Misshy Innz said...

@Fariq


errr ~~

Misshy Innz said...

@kembatolo™

rugi besar derr.
ouh pakai lahh rapid relief ;)

Misshy Innz said...

@Puteri Iqa Izyan

yeww betul .
haha xD

Misshy Innz said...

@anys

ahhh sedap sangat ;D

Misshy Innz said...

@Izyanti

alamakk .
is it my fault ?
haha xD

elleyayah . said...

i dtg lagi.HEHE.ouh k.i will try.thnx tau awk.tp awk request kt remaja cmne?mean through emel ke?teringin gak la nk msukkn blog sy kt remaja.huhu
oke2,keep in touch tau :D