Meet This Blog In Facebook !

Sunday, December 19, 2010

.tak rindu lahh weyhh.

adik bongsu aku dah seminggu away dari rumah .
sebab attend kem perkampungan al-quran kat masjid khariah sikamat .
*kene paksa dengan ayah ibu . hik hik hik ;D*
kau nak taw ?
masjid tuh sejengkal jeh jarak dengan rumah aku .
sejak adik aku dok berkampung dekat masjid tuh , 5 kali sehari , every prayer time , ayah pergi solat dekat masjid .
aku cakap kat ibu "alaaa ayah rindu adik lahh tuh"
ibu cakap "bukan , kene lahh jadi contoh , anta anak pegi kem al-quran tapi ayah tak muncul muncul kat masjid"
ngaaa ~ terbaik jawapan ibu .


kalau aku balik , dia lah yang sikit sikit akak, sikit sikit akak .
kang aku dah bangun "yeay !akak dah bangun"
gilaa betul . aku bangun pun nak bersorak .
dia tuh paling manja dengan aku .
dia tak berani dengan abang abang dia .
paling kuat bertekak pun dengan aku .

ritu , aku bukak lahh fb adik bongsu aku .
saje okayyy .
tetibe abang dia lalu .
"kau kenapa kak ? takkan rindu adik kot ?"
chit ! memang tak lahh aku nak mengaku .
HAHA !
aku cakap "hotak kauu . aku nak tengok mende ni ha . seberapa jahatkah anda ? asek 0% jehh"
adik aku percaya ! yeay !














petang ni balik KL .
grr ~
minggu depan tak balik rumahh .
bila nak jumpe adik aku ?
lalalalalalaaa ~~








oi oi oi .
tak rindu lahhh .

4 bantah cakap cikgu:

Fariq said...

kah kah kah..
konpom tgh rindu...

Miss Shizu said...

hahaha..dah rindu ah tuh tapi blagak tanak ngaku..kekekekek...ko memang rindu adeq ko an inn..hee

Misshy Innz said...

@Fariq

ne de ne de ;p

Misshy Innz said...

@Miss Shizu


tak rindu ahh weyhh .
haha xD