Meet This Blog In Facebook !

Thursday, December 30, 2010

.masih tegap berdiri dengan kukuh.

semalam , aku di kejutkan dengan satu entry dari blogger pemes .
tah macam mana aku terasa berminat nak baca entry dia .
selama ni tak pernah khatam pun .
sebab panjang sangat =.='
pening aku baca .
jenjuling gak lahh mata ni baca .
lalalalaaa ~

tapi tak pe .
gua maintain cool ;D
professional lah der .
bukan aku seorang blogger dalam dunia kan ?
HAHA !

put that a side .
lantak lahh kau labuuu ~

maaf lah emosi aku tak stabil lagi .
kalau kau TERbaca entry entry sedih , anggap je lah emosi aku kacau bilau .
buat masa sekarang , aku memang tak boleh nak dok diam diam .
kang pipi aku basah dek air mata .
jadi ,  minggu ni , aku ambil inisiatif selamat untuk pulang ke rumah .
at least , aku tak keseorangan .
ade adik adik untuk aku bercakap .
yes . seriously , i need someone to chat to ;)

untuk blogger seremban , melaka dan yang berdekatan , jangan lupa ye , gath on this saturday ;)

aku dah ajar kau cara  nak unfollow blog orang yang kau tak suka .
jadi , kau boleh apply kat blog aku ni ha .
aku tak kesah , followers aku tinggal 100 pun .
tapi tak yah nak bagi warning kat aku .
kau ingat aku mafia ke ?
nak benci aku , its up to you lahh .
LIKE I CARE .
aku dah malas nak ambil tahu .
"jangan layan . nanti dia dah bosan , dia akan berhenti kacau awak dengan sendiri nya"

kau hanya kenal aku melalui blog , jangan nak judge aku ceni camtu .
kau tak kenal aku , jangan nak make up stories .
kau tahu tak dosa fitnah tuh lagi besar dari membunuh ?
faham kan ?











i'm sorry for everything that make any one of you uncomfortable with me .

aku bercita cita nak jadi usahawan berjaya bukan nya blogger famous .







kata ibu : tak pe lahhh , kalau dah bukan jodoh , nak buat macam mana . ;'(


10 bantah cakap cikgu:

Alan said...

apa cerita ni..x paham ler??

..hizamirahim.. said...

hehe.
be cool.
:)
tenang2 aja.

Kaizen Shinobi.com said...

ades... sepakah penulis blog tersebut? hahaha share kat aku meh~

Fariq said...

aigoo2,, patut la follower saya makin berkurang,, awak ajar diorg cara unfollow rupanya,, kahkahkah,, tapai.. ada aku kesah,, hahahaaha,,

takpe2 anggap je la semua tu salah paham,, thinx positive..

Botak said...

kalau takde ape² masalah..
insyallah aku dtg gathering tu..

Misshy Innz said...

@Alan

x pe3 .
ta yah paham alan ;)

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

baik ;)

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

dah share ! ;D

Misshy Innz said...

@Fariq

bukan salah faham , dia mental . haha xD

Misshy Innz said...

@Botak

gud3 ;)