Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, December 21, 2010

.rasa comel.

kelas rini pukul 10 pagi , tapi aku tak pergi .
sebab ?
plug kat bilik tak boleh pakai .
jadi , tak boleh iron baju , tudung .
aku cari gak baju yang tak yah gosok tapi tak de T____T
end up , pas mandi , aku sambung tido sampai pukul 1130 pagi .

oleh kerana tak pergi kelas pagi , dah tak dapat nak usha jerit jerit nama mejahh kat econs .
see niat dah tak baik , tu pasal tade letrik .
HAHA !
selamat kau kali ni mejahhh ;D

kelas petang pukul 2 .
plug dah boleh pakai .
dah gosok baju , siap cantik cantik .
pergi kelas tapi tak de lecturer .
hoi !
sabar je lahh aku ni .
grr ~

okayy . itu part tak best .
part best , heheheheeh ^_____^
asal gelak dulu ni ?
aku teman hawa pergi basuh motor tapi tak bersih T____T
sorry hawa .
eh nape aku plak yang mintak maaf ?
kan patut nya orang yang cuci tuh mintak maaf .
grr lagi ~

basuh motor tak best .
yang best , aku bawak motor dia.
eh bukan motor tapi scooter .
err ape beza motor dengan scooter ?
HAHA !
scooter dia tuh ego s.
masa mula mula bawak tuh , rasa comel gile dowhh .
handle dia kecik jeh.
tak balance gak ahh memula .
seb bek tk jatuh .
kah kah kah !
kalau jatuh , memang sampai bebile hawa tak bagi aku bawak scoot dy lagi .
heheh xD

jakun plak aku kan dapat bawak scoot ?
HAHA !

18 bantah cakap cikgu:

adrinaqamarina said...

ego yang kecik je kan? hehe

sebab takot tak de letrik la, rina salu gosok malam tu ke. tak pon kalau telebey rajin, stok seminggu terus.

=.='

princeduyong said...

hehe...beza budak laki ngan budak pompuan...

Puteri Iqa Izyan said...

huk3takot bwk moto atas jln raye.. huhu

iqa pun suke iron baju last minit. pastu bile tadek letrik... hehe.. baru la padan ngn muke :P

Misshy Innz said...

@adrinaqamarina

malas nak gosok baju malam . hehe xD

aah ego kecik ;D

Misshy Innz said...

@princeduyong

beza ape ? =.='

Misshy Innz said...

@Puteri Iqa Izyan

kene berani lahh uhh .
best ! ;D

Syazwana said...

eh ko bukan memang pakai scoot eh?
heee

Leya said...

ohoh...patutlaa xnmpk ko..
hehe....

Misshy Innz said...

@Syazwana

haha, celahh mana dowhh .
aku pakai mtr bese ;p

Misshy Innz said...

@Leya

aha! jangan cite kat mdm ;D

Fariq said...

lama gile kawan tak bawak ego s,, rindu lak,,



|Buat Wayang DI panggung Wayang|
|BPM: Entri Khas Untuk Cik Ain Zulaikha|

Eazy Izzuddin said...

SCOTER ego mmg sesuai lah utk anda
;)
my sis pun pki

kembatolo™ said...

kepit2 jd kalo naek ego.. haha

Aliesya♥Amani said...

hahah..ko sebut hawa mmg xda sape la kenal kan...kehkeh...

comel ke??? tp kan..bile letak raga aku rasa mcm x best la..mcm terkangkang la plak..huhu

Misshy Innz said...

@Fariq

mesti bawak kepit ni .
haha xD

Misshy Innz said...

@Eazy Izzuddin

saya tak suke pakai scoot ;p

Misshy Innz said...

@kembatolo™

tau tak pe .
ayu kejap ;p

Misshy Innz said...

@Aliesya♥Amani

haha.
memang lah weyhh ;p