Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, December 1, 2010

.malam yang ngeri.

kejadian berlaku malam tadi .
eh awal pagi tadi .
dalam pukul 3 pagi kot .

aku belum tido lagi .
aku ngah layan fb dengan blog .
haiippp layan fb dengan blog okayy .
buat GA dengan tag pacik tuh lahh .
rajin kan aku .
HAHA !

time tuh , aku dah off lampu dah .
kat tepi katil aku ni , ada lampu kalimantang yang masih dalam plastik .
tetibe aku dengar bunyi plastik .
macam ade yang usik ouhh .
banyak kali gak lahh .
pastu diam .
aku bukak lampu , tengok , tade pape lakk .
aku off lampu balik .
sambung lahh karang entry .

pastu bunyi lagi .
aku bukak lampu , pegang penyapu , aku tengok lagi kat plastik tuh .
diam .
tade mende .
off balik lampu .
haih ~ penat lahh xD
men sorok sorok plakk bende ni .

tetiba , aku nampak bende melintas depan aku .
warna hitam .
pastu bende tuh patah balik .
kira 2 kali lah aku nampak dia .



ghupe nye, TIKUS .
bengong .


celah mana tah tikus ni datang .
tak de pun selama ni ?
aku bukan hengen nak bela kau pun .

eh bilik aku bersihh .
walaupun aku malas xD

pastu tah hilang ke mana tah .
aku tido dengan lampu terpasang .
panass kauu taw .
aku bangun subuh , peluh peluh .
heh . aku bukan mimpi lahhh .

ghiso gak aku time nak tido tuh .
mane lahh aku tetibe dia pun nak tido sekali sebelah aku .
pastu tak menahan , kencing plakk dalam mulut aku ke .
tak ke nayaaaaa tuhh ?

sudah nyaa , aku tido selubung dengan comforter, muka di tutup erat dengan bantal .
walaupun panas .










ngeri kann malam tadi ?











tolong cakap ngeri .
jaga hati aku sikit ehh .
KAH KAH KAH !

16 bantah cakap cikgu:

Nini said...

Hahaha! xpnh2 la dgr tikus nak tdo skali pastu x thn kncg plak..kehkeh

ingtkn ceta antu td xD

ღ Sumomo-chan ღ said...

ngeri gilos kak innz !!!!
warghhhhh ! haha :D

princeduyong said...

tikus jadian tu...

azlin hashim said...

ye ngeri, tp bila awak bukak yg ni lg ngesi... bukk tau, jage gak hati ni sket... hehe....)

Salam ziarah sahabat, maaf menganggu, tp ni ada peluang yg sgt baik utk anda & semua penulis blogger, bacalah.. jgn ketinggalan tau! rugi nnt...


PERHATIAN SEMUA!!!! JGN BERLENGAH LAGI... INGIN MENJANA PENDAPATAN RM1000 SEHARI! MASA TERHAD. DAPATKAN FORMULA PERCUMA ANDA HARI INI JUGA. CEPAT!!! JANGAN TERLAMBAT. SEMUANYA DI SINI >

http://formulaluarbiasa.com/recommends/AZLIN-HASHIM

mie said...

terima kasih tikus..
kerana menjadikan suasana ngeri..
heheeee

Privacy_Resident said...

sorry gua tet-transform jadi tikus jap semalam..

twinkle twinkle said...

ahha kesiannya kerana tkus akk tdo kpanasan ;D

Fariq said...

skali tikus da,,
kalo jumpe bnde2 paranormal ni sronok gak,,
rezki2,,,

I n n z said...

@Nini

ne taw, tetibe dy buang tebiat plakk kan .
hehe xD

I n n z said...

@ღ Sumomo-chan ღ

ngeri kann ?
akak dah ckp dah. haha xD

I n n z said...

@princeduyong

uishh . kalo cium , jadi prince tak ;D

I n n z said...

@azlin hashim

oryte ;D

I n n z said...

@mie

HAHA !

I n n z said...

@Privacy_Resident

ouhh sengaja ye ;D

I n n z said...

@twinkle twinkle

kannn .
mlm ni , tido tak panas dahh ;D

I n n z said...

@Fariq

tak moh3 ;D