Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, December 15, 2010

.best best best !.

grunge pesan , berblog lahh macam  zaman kau belum glamer lagi .
macam dulu dulu .
zaman masa kau jual cupcake dulu .

tayah kisah pasal orang lain .
tulis jehh apa kau nak .

malam tadi , dena lepak bilik aku .
before dia datang tuh , aku text ah dia .
"dena, kau dah beli iphone eh?"
harus lah dia menafikan .
aku tak puas hati .
sebab hati aku kuat mengatakan yang dia memang dah beli Iphone 4 tuhh .
punca aku cakap, sebab aku nampak aiz update status via Iphone.

dia dah sampai kat bilik aku , aku tanya lagi.
dia buat buat inesen plakk .
HAHA !
last last baru kua kan Iphone 4 hitam dari handbag .
Iphone 4 bhaii ~

gua tak dapat miliki, pegang buat godek godek pun jadi ahh .
at least , tade ah gua ketinggalan zaman kan ?
HAHA !

aku memula takut gak nak touch touch ni .
risauu der , kang rosak ke hape ke .
mana gua nak caruk duet bayar balik ?
theee ^___^

pas tuh , dena tunjuk ah cara cara nak pakai .
semua apps dalam tuh .
memang cool lahh .
ade piano bagai .
huh .
hebat hebat ;D

aku pun geged ah nak update status fb pakai Iphone .
ingatkan dia kua ah via Iphone macam salu izuddin buat .
bolehh ah show off sikit kat kawan kawan .
tapi nan ado .
sebab ?
aku pakai safari .
sebab ?
facebook apps Iphone dena stuck .
wuwuwuw ~

before dena balik , aku dah pesan .
"kang dah install balik , gtaw taw, aku nak update status via Iphone"
HAHA !






jakun ?
well ~ memang pun .
kau dah gegodek ke Iphone 4 tuhh ?
stakat BB , celahh gigi ~
*belagak shiall , kau pun pakai Nokia jehh. HAHAH !*

16 bantah cakap cikgu:

si kure kure :) said...

oh. tapi iphone bese best ag. lagi banyak function. iphone 4 pon best. kakak dapat adiah dr hubby dy after give birth anak dy yg ke3. best giler. macam nak kawen cepat je ase. HAHA. *tiade motiff disini*

nana cHan said...

woah. iphone 4. waaaah! aiseh ble la nak ada hp canggih cenggitu

Alynn Notnot said...

huwaaaa nak jgk iphone :(

kembatolo™ said...

aku tak pakai iphone la..
aku 3310.. lagi mahal dri iphone.. hahaha

Nini said...

fuhh..iphone 4 tu.. kim slm ekk..hehe

simply nana said...

sesape yg rajin menggodeh memang best la beli..tp kalu sesiapa yg hanya pakai tuk kol & sms better pakai yg besa jea..hu3

elleyayah . said...

hi . im ur follower. 965.:D

i tau blog u pun dari majalah remaja. keep in touch tau .

Eazy Izzuddin said...

safari mmg la x leh..
kena download apps dr apps store
cari fb nya
baru bole update
hehe

Layans~
Ku Rindu Dia

Misshy Innz said...

@si kure kure :)

fehhh ~ kalao ceni , hari hari bersalin pun tape . huhu ;D

Misshy Innz said...

@nana cHan

kumpul duet ;D

Misshy Innz said...

@Alynn Notnot

g mintak kat ayah ;)

Misshy Innz said...

@kembatolo™

ahhh aku tidak percayyaaaa

Misshy Innz said...

@Nini

hoho .
baekkk ;D

Misshy Innz said...

@simply nana

betul3 ;D

Misshy Innz said...

@elleyayah .

aw aw .
tq dear ;)

Misshy Innz said...

@Eazy Izzuddin

tu lahh .
dia dah dolod yg baru dahh ;)