Meet This Blog In Facebook !

Friday, December 3, 2010

.patut kah?.

kau perempuan yang cantik , comel .
kau gadis bertudung .
punya kekasih yang handsome .
dan yang pasti , aku tahu kau belum bernikah .


tapi ....................................




profile picture di facebook kau , aku nampak dengan jelas , tangan kiri kau memeluk pinggang si lelaki .
apa kes ?



bila orang cakap , yang bertudung lebih jahat dari free hair , kita melenting , bergaduh .
tapi kenyataan depan mata .



apa kau rasa ?
aku bukan jeles , tapi aku MENYAMPAH .



bagi aku kau berjaya mencemarkan imej wanita bertudung .
TAHNIAH !

16 bantah cakap cikgu:

mRa amira said...

huhu..
agak tak sesuai di situ kan..
memang da nampak ramai pun
kt kl ni berlambak aje
kadang2 blur aje tengok
kenapa mesti camtu..
dah elok pakai dah. jage sikit je..

just, innz teruskan jage imej innz k? ^__^

Nini said...

opsss..pns2..hahaha

awk, zmn skrg kalu syg suma nk tunjk tau...mrka xpkr akibatny..huhu
mmg btol2 mcemarkn nma pompuan yg btudung..

miss hunnybunny said...

hurm..kak,setuju sgt ngan apa yg akak ckp uh..bkn sorg dua kowt..
tp dh rmai dh...

Fariq said...

sape tu??
jom kite attack fb die ramai2,, hahaha

Azyie said...

u r totally right...

ceLy. said...

culture shock kot ?

I n n z said...

@mRa amira

kat mana3 pun ade .
common things =.='

baekk ;D

I n n z said...

@Nini

kann ?
setuju ;)

I n n z said...

@miss hunnybunny

rase mcm hell jehh kite tgk kann ?
tk perlu kot ltk gmba mcm tuh kat fb ;(

I n n z said...

@Fariq

one of my fren in my fren list .

I n n z said...

@Azyie

hehe ;)

I n n z said...

@ceLy.

dont think so .

Kaizen Shinobi.com said...

aku turut sama menyampah...

ღ Sumomo-chan ღ said...

nak menyampah jugak ! :p

I n n z said...

@Kaizen Shinobi.com

bagusss ;D

I n n z said...

@ღ Sumomo-chan ღ


welcome to the club ;D