Meet This Blog In Facebook !

Friday, December 31, 2010

.lalalalaaaa ^___^.

aku cuba menaip dengan sabar .

kau ingat kau femes , kau boleh tarik perhatian orang ?
such a cheap popularity !
HAHA !
sorry to say la der .
kau belum nak setaraf dengan aku .
kau tuh layak dok kat bawah tapak kasut aku jeh .
nasib kau tak de dekat dengan aku jeh .
sebab kau repeat paper kann ?
hambik kau !
kalau tak , dah lama aku shoot kepala kau .
peduli apa aku .
perangai macam haram .

selama ni aku okayy jeh dengan kau .
tetibe kau nak berangin kat aku .
kau tunjuk lahh bukti mana aku cakap aku DAH LAMA BENCI KAU ?
babi !

kau tak yah nak tunjuk suci depan orang .
padahal belakang , kau mengata orang tuh .
kau tak yah nak tunjuk pro dengan kefemesan kau .
padahal kau tak boleh terima teguran .
such a kid !

orang orang yang dok komen tuh pun same .
STUPID macam kau !
tak taw hujung pangkal nak bagi ayat macam celaka .

kau memang main dengan api .
kau jangan ingat kau jeh boleh cari geng jatuhkan aku .
kau ingat aku stupid macam kau ke ?
kau ingat aku diam , aku mengalah ke ?
fuck !

haah ! kau ingat aku tak boleh nak dendam ?
kau ingat aku 'baik' macam kau ?
kau tunggu jehh .

kau ingat aku tak tahu cerita pasal kau ?
banyak der .
kau nak aku reveal semua ?
kau nak aku malukan kau ?
tunggu masa jeh .

try me if you want me to do so .
lalalalalalaaaa ~



















HAHAHAHAHA !
murahan !

10 bantah cakap cikgu:

Syazwana said...

peh marah gila nih
xD

..hizamirahim.. said...

adeh.
sabar2.
:)

melin said...

err. sabar ye awak.
be cool (:

shra:) said...

cakap cmni buat kau xde bezer pon ngan org yang kau cakap tuh.. ntah pape..

Misshy Innz said...

@shra:)

aha !
STALKER !

Kaizen Shinobi.com said...

stalker detected~ shra~ hahaha

s h a r a h said...

hahah.. stalker lah sgt aku ni.. padahal bru smlm bukak page ko.. lol. jangan nak perasan sgt :P malu je ty aww

Misshy Innz said...

@s h a r a h

aikk ?
account lain , org sama ?
HAHA ! kantoi bdh . kalau tak stalker, kau tak dtg blog aku sehari 2 3 kali .
boooo ~

Fatin Liyana said...
This comment has been removed by the author.
Fatin Liyana said...

hey innz!

aku salah anta comment..aku nak anta kat page org len..tertulis kat kau pulak haha
kantoi a aku bc comment ko LOL

jgn approve yg tadi tu...sorry kesilapan teknikal. tu lah padahnye online gune phone :P