Meet This Blog In Facebook !

Thursday, December 23, 2010

.pasal budak PMR.

aku lupe yang hari ni result PMR kua .
ahh kau jangan tanya bape aku dapat masa PMR .
itu cerita lama .
ta yah nak ungkit .
*alasan untuk orang yang mendapat result teruk. HAHA !*

akak , alip , ami , adik .

tahun ni ami amek PMR .
dia pergi tusyen math jehh .
macam aku dengan alip dulu lahh .
masa nak PMR dengan SPM , ibu suh masuk tusyen math kat cikgu Osman Buyong ;D
cikgu terbaek !

memang pesen adik beradik aku malas belajar kat rumah .
dari aku membawak ke alip pastu ami pastu adik .
kalau tade homework , memang tak nampak ah kami bukak buku .
HAHA !
kadang kadang tuh sebab homework dah siap kat sekolah .
balik rumah time untuk tengok tb , main main .
heheh ;D

2 tahun lepas , ayah potong line streamyx kat rumah T____T
sebab prestasi ami dengan adik kat sekolah teruk !
err shud i say menurun . hihi ;D
setahu kot tade internet kat rumah .
sedihh ~
setiap kali cakap pasal streamyx , mesti aku akan salahkan ami dengan adik .
sebab memang salah diorang pun ;p
HAHA !

eh aku nak cakap pasal result ami lahh weyhh .
pe melalut sampai ke streamyx bagai ni .
grr ~

aku text dia "bape dowhh ?"
tak lama pastu no ibu yang reply  "ami dapat 4A 4B"








aku heran betui lahh , budak ni tak nampak belajar pun kat rumah .
macam mana boleh lagi pandai dari aku ni ?
alip dulu pun gitu , tak nampak belajar, tapi bile result kua , macam haram jeh result , opkos lagi tinggi dari aku .

ahh tade tade .
soklan PMR yang makin senang .
grr ~

ami nak masuk TEKNIK TUANKU JAAFAR .
sekolah teknik terbaek kat seremban .
sekolah kluster tuhh .
tah pejadah kluster tuh , aku pun tak taw .
lalalalala ~


congratz bro !

14 bantah cakap cikgu:

nama.aku.lynn said...

congratzz utk adik ko=)

namaku annonymous said...

assalamualalaikum. wah! hebat! hebat. lagi terer dari saya. (jangan ungkit kisah lama..hehehe. kan?)

cara penilaian dulu dan kini lain. Tapi, tahniah!!!


p/s: apsal kakak dia nampak cam tak puas hati sikit? hehe

Kaizen Shinobi.com said...

eh? adik ko ami tuh same ngan aku daaa...

4A 4B tapi aku ade 1 tambahan... 1D

Dan ko mesti tau ape D tuh...

ARAB!!! hahaha

Miss Shizu said...

congrat tuk adeq ko inn..hebat r...

si kure kure :) said...

cikgu osman ? paroi eh ? mmg terbaik ah. tak dpt A math tatau la klw da g menuntut disane. huhu

Fariq said...

sistem pendidikan skrg lagi baek daripada time kita dulu, jadi kita ade alasan beresult teruk,, ngeh3x..

kembatolo™ said...

aku tak penah masuk tusyen ko tahu? haha

Misshy Innz said...

@nama.aku.lynn

tq bagi pihak adik aku ;p

Misshy Innz said...

@namaku annonymous

memang tak puas hati .
selalu jeh adik ag bagus dr kakak .
haha !

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

hahaha .
aku taw aku taw ;p

Misshy Innz said...

@Miss Shizu

tq bagi pihak adik aku .
ahh aku ag hebat dr dia ah ;p
*nak mng gak*

Misshy Innz said...

@si kure kure :)

taw tak pe .
kalau tak dapat , buek malu yo ;p

Misshy Innz said...

@Fariq


haha ! sokong ! ;p

Misshy Innz said...

@kembatolo™

kau bukan skolah asrama ke ? =.='
cano nak poie tusen ?
adehhh ;p