Meet This Blog In Facebook !

Monday, December 13, 2010

.entry ke tiga untuk hari ini ,HAHAHA !.

dah bape banyak tah entry rini .
adehh ~
komen komen tak berbalas lagi .
line der line .

kau tengok jeh 4 bar tapi line macam siput saket nak beranak tengah jalan ke hospital .
petang tadi , aku baru dapat add Fiqh 2 .
itu pun last kopek punye .
tah sape tah yang drop .
hehe xD
mekasehh lah ye ;)

tapi .........................
kelas nya pukul 830 PAGI .
diulangi 830 PAGI .
heh .
bak kat dena , "diari budak rajin ah pasni"

hadoi hadoi tebi , eh tetibe , tengokk eja pun dah salahh headache headache .
dah bape sem dah aku cube elak kelas pagi ni .
hadoi lahhh ~
apakah iium sedang bertambah jumlah pelajar ?
bertambah sorang dua dahh ah .
tayah ah nak seribu dua .
tengokk , aku dah kene kelas pukul 830 pagi .
ini patut untuk freshie jeh kelas pepagi ni .
grr ~

jom tengok jadual kelas sem ni ;)
yang tak bape nak pack .
HAHA !


FIQH II - FIQH FOR ECONOMIST II
UNGS III - ETHICS & FIQH FOR EVERYDAY LIFE
DS - DECISION SCIENCE
OB - ORGANIZATIONAL BEHAVIOUR
MIS - MANAGEMENT INFORMATION SYSTEM
PARENTING - FAMILY MANAGEMENT & PARENTING

6 subject untuk sem ni .
memang setiap sem aku amek 6 jehh .
hehe xD


parenting .
ni subject co-cu .
alaaa , macam kat skolahh , ade koko bagai .
sem lepas aku amek leadership .
dah lepas, boleh proceed ke parenting plakk .
sem ni aku belajar cene nak nak jadi mak orang yang berjaya .
wakakaka xD
pas grad uia , memang aku akan jadi mak yang berkaliber .
mana nak cari , unibersiti yang ade subject ni .
unibersiti kau ada ?
uia jehh der .
HAHA !

haa sila lempang aku ;D


*bosann lahh der*

8 bantah cakap cikgu:

Al said...

alahh...2 kali je pon pagi
camane anak dara xmo bgun pagi nih
haha..grau2

kembatolo™ said...

u aku takde pon.. wakaka

eT said...

huh...6 subjek mn best...
amik 16 baru kaw...ngeeee...

TEKA & MENANG

Fariq said...

baru nak peli nape ade subjek parenting tadi,,
btw, MIS tu bosan gak,, penah amek dulu, nasib pas..

Eksiden Elak Kucing

Misshy Innz said...

@Al

anak dara ni mmg susah nak bangun pagi ;D

Misshy Innz said...

@kembatolo™

u kauu pelik .
haha xD

Misshy Innz said...

@eT

gilakk ahh .
matikk gitu ;p

Misshy Innz said...

@Fariq

kwn ckp mcm comp 1 jehh .
gile bosann =.='