Meet This Blog In Facebook !

Friday, December 17, 2010

.I'm so sorry.

aku betul betul under stress sekarang .
stress yang diciptakan oleh si stalker .
tahniah . kau berjaya .
memang itu yang kau nak .

kalau ade yang perasan , I've gone through a serious talk with someone few days back .
aku cerita kat kak ad , kat grunge , kat faiz .
they ask me to just ignore it .
i've tried but unfortunately I can't .

hari hari , each time bukak fb , blog, fs , aku rasa down T____T
taw , stalker tuh , kat semua yang di atas ?
paling menggerunkan di fb .
yang mana , aku rasa aku dah restrict orang .
delete unknown peeps .
but its still there !

aku rasa dia blogger yang pengecut .
most of my friends kat fb adalah bloggers .
aku syak seseorang tapi dia dah block fb aku .
tahh lahh .

aku bukan takut tapi aku malas .
kau taw , si stalker pengecut ni kaki report ?
sebab dia lahh , someone ni serang aku .

sebab dia lahh , blog aku jadi bahan serangan .
dan sebab dia jugak , aku jadi bahan kutukan .
FUCK !

ko tengok 2 posts before .
totally pasal personal life aku jehh .
aku nak jadi innz yang dulu .
yang tak pernah kesah hal orang lain .

tapi aku tak bolehh dowhh .
setiap kali menaip , aku terfikir kat stalker tuh .
aku tahu , kau hari hari datang blog aku .
kau peng- skodeng dan peng- report terhebat !
tahniah .
moga Tuhan mengampuni dosa kau .







































aku penat T____T

13 bantah cakap cikgu:

Mra Mastura said...

innz, sabar k.. ignore ajelah.. memang rase cm nak update psl ape2 pn kdg2 xselesa kalau ad orang2 mcm tu, but just buat mcm dorg xde je la. huhu.. kuatkan smgt k.. :) smile dear..

nama.aku.lynn said...

sabar je laa..haiihh~

FarhanaDr said...

Heeee.. Innz cupcake dulu2.. Dugaan blogging.. Moga tabah.. :)

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

org hot memang ramai yang dengki...keh keh.

Miss Shizu said...

tetiba nk sokong cakap razi.orang tuh jeles beb sebab kau lagik peme dari dier.=)

Misshy Innz said...

@Mra Mastura

tengah mencari semangat . ;(

Misshy Innz said...

@nama.aku.lynn

itu yang sedang ku lakukan ;D

Misshy Innz said...

@FarhanaDr

kikiki ;D
cupcake ;D

Misshy Innz said...

@Mohd Fakhrurazi Jamaludin

celahh mana .
haha xD

Misshy Innz said...

@Miss Shizu

maybe3 ;D

Fatin Liyana said...

salam innz,

aku seriously mtk maaf kalau ko rs aku serang ko. its not that. aku just nak justification jer. i understnd u r under a lot of pressure right now, and i feel bad for you. but really, im so sorry if i ever make u feel sad. i dont want thing to get worse, and i dont want ugly stories running behind my back, that is why i confronted with you.

innz we came from the same school, we live in the same location, & i have no problem with you at all. i just dont want u to hate me for unknown reason. fyi, i nvr hate you. what past is past. since u said dat we're settled. so it means that it is settled.

no hard feeling yeah?
friends?

p/s: gudluck in writing ur blog! its part of ur life :)

Misshy Innz said...

@Fatin Liyana


haha .
ye ye ;)
thx singgah and care ;)

kalau aku jadi kau pun , aku akan buat yg sama .
aku stress dgn anon tu jeh .
haih ~



tape3 .
aku okayy ;D
sorry for everything ;)

elleyayah . said...

hi . sy tau blog awk dr remaja lah.sy nak tanye nih.hrp2 awk sudi mnjwb la.hehe
sy teringin lah nak masukkan blog sy kt remaja.tp camne ek?hrp awk sudi2 lah jawab.tq ~