Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, June 23, 2010

.yang sebenarnya.

yang sebenar nya kan.
aku jeles tengok org yg cantik2.

jadi idola neyh.
hukhuk
T___T


nape tak aku jadi one of them ?

bukan tak bersyukur cume tak bape nk puas hati.

eh tak same ke tuh pompuannn ? lempang nak ?

ape ko rase bile org ckp ko cantik/ensem.
mmg la ko akan cakap ceni.
"tade mknenyer. bese2 jeh."
padahal dalam hati dah kembang selori.
kan3 ?

ta yah nk tipu aii laa.
HAHAA !


adik2 aku hampeh weyyyhh.

oke fine la.

aku mmg tak cantik tapi tak perlu eh nk menggores hati ku lagi.

ayat sastera disitu.

muahahaa !
"kak,kwn aku ckp ko cntik dowh. aku tak paham la dy tuh . dy bute ke ape. ade ke patut dy ckp ko cantik"
ko tengok ayat adik aku ?
ade rase tergores2 tak ?
aku baru nk feeling2 cantik.

bangang ar dy tuh.
tak menjaga hati langsung.
aku nyanyi lagu tuh kang.

HAHAHA !


12 bantah cakap cikgu:

liyana aziz said...

innz, dia gurau2 manja je tu.. hahahahah.. kalau adik yana kan, yana cakap cani, ko jeles ek?? wakakakakak

kaizen shinobi said...

cheh~ itu pun nak tergores ke?

kate hati kebal? wakakkaka

ஐ Nurul-chan ஐ said...

hahhaha.sabar kak innz ! :P

farah said...

innz..kamo cantik la..very sweet..sbb tu suke msk blog awak..wpun jrg tggal jejak.. :p

Edy Ramanov said...

jgn jeles2 huhu.
awak pun cantik apa. blog pun cantik.
Aiz Batu Campur - Tips Nak Tahu Anda Seorang Paranormal

kembatolo™ said...

adik ko jujur tu..
ko bertuah dapat adik cenggitu..?haha

sujairi. s said...

Bersyukurlah dengan apa yg kita miliki.. tapikan..aku pun kadang2 teringin nak nampak "hensem" dan jadi igauan aweks2 kat luar sana..hahaa

I n n z said...

yana : tu ah. dy dengki sbb tade org ckp dy hensem. haha !

kaizen : sekali sekala hati lembut bhaii ~ haha !

nurul : selalu dah sabar. xD

farah : hoho yeke ? alamak. blush3 sdh. hehe xD

edy : thee ^__^ blog cantik ke ? cm serabut jeh xD

kembatolo : ceh3. ko mmg. kejam !! haha !

I n n z said...

sujairi : kan3 ? hehe xD

naz said...

haha adik u memang macam tu kan?

.Cik Nana. said...

sejibik mcm adek sy jugak..haha..
kata2 dia tu..
saba je innz..biase la tu..adek bradik mane nak ngaku adik bradek dia cun/ensem..hik3..

I n n z said...

naz : aah. nyampah taw. hee xD

nana : btl3. haha !