Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, June 23, 2010

.kesimpulan.

hari ni aku bangun pukul *err paham2 sendrik la* .
melampau sungguh tido rini .
selagi tak de yg ketok pintu, selagi tu aku peluk bantal.
agak2 sejuk, tarik comforter.
heaven nyew .

lepas mandi 'pagi' .
aku terus duduk dekat depan PC .
lunch pong pukul 4 petang .
tu pun bile dah rasa lapar sangat . =.='

rini boleh kata seharian gak la aku berkampung dekat GB tuh haa.
buat bancian penduduk dari blog ke blog .
HAHAHA !
see .. tak men r blogwalking .
gua buat bancian sekali beb .


tak ramai yang ping laa.
page pun bergerak dengan perlahan.
bosan jeh.

KCT 1 , LIZA HANIM BERTUDUNG .
antara yang paling BANYAK dipost oleh blogger rini .
haih ~
nape mesti post perkara yang sama ?
mesty men SEO neyh .
gile traffic eh ?
lalalaaa ~

rini aku tade follow blog sesape pun .
malas .
aku tinggalkan komen jeh kat mane2 post entry yang aku berkenan .
pastu kutuk2 cket .
agak2 aku tak suke entry , aku bantah habis-habisan .
HAHAHA !
tade la .
komen elok2 jeh .
eh aku kan polite girl.
WAHAHAHA !
meh gelak reramai.
polite girl wak lu !

macam-macam blog yg aku pergi tadi.
^___^

yg pakai word verification .
yg ayat dy panjang menjela macam karangan bahasa melayu .
entry selain personal.
sume tuh aku kurang berminat nak jengah .
thee ^__^
maaf la ye.
bukan memilih cume tak berkenan di hati .
lebih senang hati membaca dan mengomen entry berunsur personal ;)

petang tadi buat pancake.
tapi hasil tak begitu menarik macam kat kedai .
tapi abis gak .
lalallalala ~

"patut la mahal. anak kamu masuk GMI. swasta kan ? anak kak masuk kerajaan punye. UKM lagi."

sile bace dengan nada riak.

patut ke mak cik tuh bersikap begitu ?
anak ibu saya bukan semua masuk swasta oke.
saya masuk IPTA oke makcik.
ibu tade riak macam mak cik pun .
geram aku dgn org ceni .




13 bantah cakap cikgu:

hellioz said...

"patut la mahal. anak kamu masuk GMI. swasta kan ? anak kak masuk kerajaan punye. UKM lagi."

ape mksud makcik tuyh?
GMI kan half2
gyahahahhah~

aanz said...

perghh..
budak otai wat pancake beb..
ngohohohooo...

muke kau mcm slalu tgk rr..
pena masuk paper eykk

liyana aziz said...

wah makcik, over gitu.. anak i kerajaan gak.. eh, saya x kawen lagi... hahahhaha

I n n z said...

hellioz : mentaliti org melayu kan kalo msk swasta tak bape nk bgs la mksd nye . GMI half2 ? dgn ape ?

yana : haha ! anak you ?

aanz : haha ! tapi tak bape cntik, tgn keras. haha !

tak pnh msk paper.

Sya Isya said...

memang ada sesetengah ibu bapa yang riak dengan anak sendiri, bahaya tu.

ubi said...

punyela ramai folllower, xkan 50 unique visitor je tiap2 ari..
:)

I n n z said...

ubi : tak caye ke ? bukan semua follower msk blog neyh hari2 xD

sya: btl3 xD

miss dilla said...

cmtu meltaliti org mlayu.
asal swasta je mesti pndng sinis.

I n n z said...

dilla : btl3 . tah pape en. kdg2 ade jeh swasta yg bgs ;)

s h a f i q h a s h i m _____ said...

hahaha :P makcik ni! dulu makcik belajar mana?? nak keco2 plak. bagi tepek pancake baru tau XD

kembatolo™ said...

ala..nak riak watpe..anak dye yg masuk, bukan macik tu..haha..biol r macik tu..hek3

miss nana said...

hihihi.amboi mak cik. x baik btol.isk3.ipta ke ipts ke sama je.asalkan belajar.^^

I n n z said...

shaf : x tanya plak mak cik skola mane. huhu . eh3. pancake ? =.='

kembatolo : tumpng riak tuk anak mybe. haha !

nana : btl3 xD