Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, June 1, 2010

.merajuk dengan komen.

well ~
sape pengikut setia ajaran sesat blog aku mesti dah bese dengan entry2 emo.
HAHAH !

sesungguhnya aku memang seorang yg agak kental dan cool di luar tapi sangat sensitip di dalam.
bweekkk ~
sebab tuh entry banyak emo3.

blog aku boom kejap sbb shahir.
ade la dalam 3 hari.
pastu traffic jatuh pelan2.
sampai skunk dah kembali normal.
200++ sehari.
tapi tak kesah pong sbb dah dijangka.

pastu aku private blog jap.
esok tuh baru bukak balik.
sejak dari tuh komen2 entry dah x banyak mcm selalu.
aduhhh korunk kan taw aku GILE KOMEN.
jangan bg aku sedeyhh T______T
HAHAHA !
bajet ko pemes je kan pompuan ? padahal tade sape yg taw psl ko.

kalo dulu, setiap kali bukak dashboard jeh mesty ade komen nk dimoderate.
hati pong riang gumbira.
bersemangat nak merepek banyak2 kat blog.
tapi skunk dah jarang gilee.
kalo perasan aku post entry pong dah x ligat macam dulu.
kan3 ?
cube teka sebab ape ?
aku merajOk la derr ~
sobz sobz sobz.

tapi tak mengapa.
aku taw aku maseh punye pembaca setia.
walaupun jumlah nya tak sampai 8 org.
hukhukhuk =(

11 bantah cakap cikgu:

kasih said...

lu poyo kejadah bai?
gua baca blog lu tak miss satu entry pon! cuma gua jarang nak komen. hahah

Frodo Baggins said...

neh wa datang komen.
keh3x ~ sorry wa pun
lama x sgh komen
huhhuhuhuhu ...
xper2 ... positive2
chilllll



((Sambil hulur coli merah))



larixxxxxxxxxxx


>___<<

I n n z said...

kasih : erk ? poyo eh ? hehe xD okeh3. ;)

frodo : tanak merah, nak pepel. lalala ~

Hizami Rahim said...

takpe.
yang penting zami dah nombor satu.
nak tuntut hadiah boleh?
hahaha.
;)

kaizen shinobi said...

hahahahhahahha

aq komen pe? har har har

I n n z said...

zami : erk adiah ? laen th eh. hehe ;)

kaizen : haa yew2. ko antara yg rajen ;D

.rafiq. said...

lu jangan merajok2 der. nanti takleh jadi rock der..

BLOG PUTERA YUSOFF said...

ptt la hr 2 ada agak kesulitan membuka blog ni. blog pujaan hati.. pujaan kpd tulisan. huhu

ஐ Nurul-chan ஐ said...

alalala,jgn la merajok kak innz :)
saya bace ape entry2 akak. heee :P
sowg tanak komen biarkan jep,janji ade org len yg bace n komen. K? chilll~ XD

I n n z said...

rafiq : hek ? cmtu eh ? hehe xD

putera : thee.. taipan sy merepek jahhh xD

nurul : hehe. baek ;D shuke3 xD

Mawar_berduri said...

Salam singgah ...
meh nak tolong komen..tapi tak tau nak komen pe ...hhhuhuhu