Meet This Blog In Facebook !

Sunday, June 13, 2010

.declare war ! .

hola !
selamat malam.

hurm3.
sejak cuti, muke aku dah tak selicin dulu.
jerawat mule menyerang tanpa perikejerawatan.
kalo sebijk jeh tak pe.
ini 5 6 7 bijik sekali perang.
gile ke hape.
sampai aku pun nek ngeri.
ibu pong start bising2.

actually, sejak start cuti.
aku mmg dah tak cuci muke dengan pape.
salah aku ke ?
hehe xD

ritu en balik kg.
ibu bace majalah MASKULIN.
dy cakap, ade petua hilangkan jerawat.
madu + serbuk kayu manis.
kayu manis neyh aku taw boleh hilangkan parut.
sbb pak su aku pernah pakai before nak kawen dulu.
mmg berkesan lah .

semalam aku beli la serbuk kayu manis tuh.
and pagi tadi, ibu beli kan madu.
dan malam neyh muke aku dah betepek3 dengan serbuk kayu manis + madu.

harap2 muke aku licin balik lerw.
tak putih pun tak pe, bia jeh hitam.
janji bersih.

sumpah aku malu kalo nak jumpe org.
tapi aku wat bdh jeh.

sbb tu gak la aku jarang kua.
malu derr =.='

g gatsby n youth '10 tuh pun mmg aku kentalkan perasaan dan hati.
sbb tuh aku jadi camera shy.
hampeh sungguh.

takpe3.
tunggu aku cantik.
siap la ko wahai camera3.
HAHAHAH !



kiri : dulu
kanan : sekarang

ngeri kan ?
dah la gemok.tak cantik plak tuh.
tambah lagi dengan jerawat bagai.
mane tak hilang keyakinan diri .
=(


16 bantah cakap cikgu:

naz said...

nampak berisi sekarang haha

Hizami Rahim said...

jap jap.
567 jerawat tu adakah lima ratus enam puluh tujuh jerawat?
wakakaka.
gurau.
;P

I n n z said...

zami : boleh dikire begitu xD

naz : sgt berisi oke. lala ~

Ery Farieha said...

same cam aku
dok umah malas cuci muka
huhuhuh

I n n z said...

dok uma, serba serbi mls kot. haha

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

mandi malas tak?hahaha.adeyh

baru perasan aku top komentar blog kau nie.nak lawan Hizami la.Yeah!

I n n z said...

mandi ? dah rajen dah. haha !

kembatolo™ said...

aku nak cakap tade perubahan dulu ngan skrg..hahaha

I n n z said...

apakah mata kau juge tak sihat ?
pelik3. xD

idhzaty farid said...

alalalala tetap chantik la sis,,
ngeeeeeeeee gunalah olay!
ceh promote,,ahahahaa

aliesha kirana said...

hehe..relaks la innz...comel lg...heheeheh...

I n n z said...

idhzaty : erk ? hehe xD

aliesha : ^__^

kaizen shinobi said...

wahahahahhahahahahahahhaha

aq lak makin bersih muka aq... malu2 jerawat nak tumbuh...

aq pakai gatsby punya pencuci muka... wahh gitu... berkesan...

err... lagi 1.. cuci muka selalu... wahahhaa

I n n z said...

ceh ~ takkan aku pun nk pakai gatsby kott..

hahaa

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

berisi itu happy.. happy kan anda... hihihihhi :D

I n n z said...

haha. happy sgt kowtt xD